Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Κάμπος: «Θέλω πέντε παίκτες»

Στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, κατέληξε η χθεσινή σύσκεψη κορυφής στον Αρη. Ενίσχυση με έμπειρους παίκτες που θα μπούυν στην εντεκάδα αμέσως και που θα προέρχονται, κατά προτίμηση, από την ελληνική αγορά. Οχι πως δεν θα ψάξουν και στην ξένη, αλλά προτεραιότητα είναι η ελληνική αγορά.

Κοντολογίς, αυτό είναι το ρεζουμέ των όσων συζήτησαν για περίπου δύο ώρες χθες ο Γιώργος Γαλανός με τον Γιάννη Τοπαλίδη και τον Πάουλο Κάμπος, ενώ στη συνάντηση ήταν ακόμη παρόντες ο Περικλής Τράιος και Δημήτρης Σίτσας. Οι άνθρωποι του Αρη συμφώνησαν απόλυτα στο ότι με το υπάρχον ρόστερ η άνοδος δεν είναι δεδομένη, αφού ο Βραζιλιάνος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα έχει αρκετές αδυναμίες. Σε όλες τις γραμμές. Ο Κάμπος υποστήριξε πως είναι σχεδόν έτοιμος για τις τελικές του εισηγήσεις, αφού έχει πια μια ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του ρόστερ και των παικτών ατομικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος τεχνικός έθεσε ως άμεσες προτεραιότητες την απόκτηση ενός φορ κι ενός εξτρέμ που θα έχει τη δυνατότητα διεμβόλισης και κάθετης κίνησης, ενώ από κει και πέρα, ζήτησε την απόκτηση ενός δεξιού μπακ κι ενός χαφ που να βοηθάει περισσότερο στο κατέβασμα της μπάλας. Θέλει, ακόμη, υπό προϋποθέσεις, έναν στόπερ για να προωθηθεί ο Γκόλιας στη φυσική του θέση. Αυτές είναι οι βασικές ανάγκες της ομάδας. Το επόμενο διάστημα, ο Κάμπος θα καταλήξει στις αποφάσεις του και για τις συμπληρωματικές προσθήκες που θέλει να γίνουν, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις αποδεσμεύσεις. Διότι, εκτός από προσθήκες, είναι πολύ πιθανό ο Κάμπος να εισηγηθεί την απομάκρυνση κάποιων παικτών, από τους οποίους δεν είναι ευχαριστημένος από τώρα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη, αφού οι άνθρωποι του Αρη θα τα λένε σε τακτική βάση μέχρι τον Ιανουάριο. Στη σύσκεψη –μεταξύ άλλων- συζητήθηκαν και ορισμένα ονόματα που «ακούγονται» εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται για τους Σπύρο Γόγολο, Ντάρσι Νέτο και Λεωνίδα Καμπάνταη, που παραμένουν ελεύθεροι. Απόφαση για να προχωρήσουν οι συζητήσεις, δεν υπήρξε και το θέμα τους θα επανεξεταστεί, μαζί με όλα τα υπόλοιπα, την ερχόμενη εβδομάδα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: