Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Μαρινάκης ένα πράγμα θέλει…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta τι περιμένει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το θέμα Ζωγράφου… Δυστυχώς αντί να ασχολούμαστε τώρα με το πρωτάθλημα, που πρέπει να γίνει το Σαββατοκύριακο, ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, που όμως έχουν σχέση, και πάλι δυστυχώς, με το ποδόσφαιρο.
Αν θέλουμε να δούμε το θέμα Ζωγράφου, από πλευράς κινήσεων του προέδρου του Ολυμπιακού, με δύο κουβέντες…
Βγαίνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που είναι κι ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας του τόπου, αλλά κι επιφανής παράγοντας στο δήμο Πειραιά κι έκανε κάποιες συγκεκριμένες καταγγελίες. Είπε ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε πράγματα, μιλώντας με ονόματα. Και δεν αναφέρθηκ σε ένα όνομα, αλλά σε αρκετά ονόματα.
Κι από την πρώτη στιγμή ο Μαρινάκης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης. Όντως κλήθηκε να καταθέσει στον εισαγγελέα και σήμερα πήγε στον Σιμιτζόγλου, καταθέτοντας επί δίωρο. Ανέφερε όλα όσα ήξερε για την υπόθεση και πλέον περιμένει ένα πράγμα.
Γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ένα πράγμα θέλει: να γίνει έρευνα σε βάθος για την αποκάλυψη όσων κρύβονται πίσω από την δολοφονική απόπειρα εις βάρος του διαιτητικού παράγοντα της ΕΠΟ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Έρευνα σε βάθος.
Και θα περίμενε ο Ολυμπιακός κι από τους άλλους μεγάλους συλλόγους να θέλουν το ίδιο πράγμα. Κι αυτό που βλέπει είναι… «ναι μεν, αλλά». Σχηματίζεται η αίσθηση στον Ολυμπιακό ότι απλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία μέσα από αυτή την πολύ σοβαρή υπόθεση, να ζητάνε πράγματα που τελικά να έχουν σχέση με τον…Ολυμπιακό! Υπονοούν ορισμένοι ότι π.χ. πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και για τον καμμένο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα. Μα ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη δικαστική έρευνα για το θέμα. Μέχρι που «άνοιξαν» τα τηλέφωνα όλων στον Ολυμπιακό και τα παρακολουθούσαν επί μήνες…
Τέλος πάντων, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, τόσο με τις καταγγελίες, όσο και με την κατάθεσή του και δέχθηκαν ως απολύτως αναμενόμενη και την κίνηση του εισαγγελέα να αναβάλλει για αργότερα την κλήση για κατάθεση του Δ. Μελισσανίδη, προφανέστατα γιατί θέλει πρώτα να ακούσει κι άλλους που έχουν σειρά να καταθέσουν, μετά το Μαρινάκη και τον Γ. Σαρρή.
Και δικαστικές πηγές λένε ότι μας περιμένουν κι άλλες εξελίξεις, με μηνύσεις, μηνυτήριες αναφορές κλπ, κλπ...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: