Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Έχασε Ρόλε στη νίκη επί των Νέων!

Ο Αστέρας συνέτριψε με 6-1 σε φιλικό την ομάδα Νέων, αλλά χάνει τον Μάρτιν Ρόλε που υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο. Πρόβλημα και με Γιαννιώτα, έπαιξαν οι Γκοϊάν και Τιε Μπι.

Έχασε Ρόλε στη νίκη επί των Νέων
Για ξεμούδιασμα έγινε το φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα Νέων, αλλά όλοι στην αρκαδική ομάδα μούδιασαν βλέποντας να αποχωρούν τραυματίες οι Μάρτιν Ρόλε και Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο Αργεντινός μέσος χτύπησε στο σαγόνι στο όγδοο λεπτό και όπως αποδείχτηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έχει υποστεί κάταγμα στην κάτω γνάθο. Ο άτυχος παίκτης θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης, την ώρα που επίκεινται τα κρίσιμα ματς με ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας.

Η ατυχία δεν σταμάτησε εκεί για τον Αστέρα, καθώς ο αντικαταστάτης του, Γιάννης Γιαννιώτας, αποχώρησε επίσης με ενοχλήσεις. Το παρήγορο για τον Στάικο Βεργέτη είναι πως επέστρεψαν στη δράση κι έπαιξαν χωρίς πρόβλημα οι Γκοϊάν και Τιε Μπι.

Στα του φιλικού, ο Αστέρας είχε έξι διαφορετικούς σκόρερ: ο Παντελιάδης με κεφαλιά στο 13’ άνοιξε το σκορ, στο 27’ ο Πάρα με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Μάσα έγραψε το 3-0 στο 36’. Μέσα σε επτά λεπτά στο δεύτερο μέρος έγινε το 6-0, με τον Τσοκάνη στο 46’ από ασίστ του Μπαράλες, τον Ουσέρο στο 48’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννιώτας και τον Μπακασέτα με ατομική προσπάθεια στο 53’. Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Τριανταφύλλης στο 76’.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: