Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Ομόφωνη απόφαση»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας,  Πέτρος Πετρόπουλος και τόνισε πως πάρθηκε η απόφαση να δοθεί το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την αναμέτρηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την απόφαση που πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας:
 «Χθες είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο και ομόφωνα δίνεται το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για το παιχνίδι του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και του Άρη εφόσον γίνει ο αγώνας την Κυριακή 23/11. Μπήκαν και κάποιοι όροι σχετικά με τις υποχρεώσεις που πρέπει το διοικητικό συμβούλιο του Βυζαντίου να τηρήσει σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο οργάνωσης. Αν το παιχνίδι δεν διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει το θέμα να έρθει ως έκτακτο και να παρθεί εκ νέου απόφαση».
Για τους λόγους που δεν έγινε το παιχνίδι του Άρη με τον Άρη Ακροποτάμου στο Ανθή Καραγιάννη:
«Με τον Άρη Ακροποτάμου υπήρξε μια σειρά κολλημάτων. Το ένα είχε να κάνει με εκτέλεση έργων στο Στάδιο, το άλλο με το ότι έπαιζε η Καβάλα τη Κυριακή και υπήρχαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Θα υπήρχε μεγάλη επιβάρυνση για να διεξαχθούν δύο αγώνες στο γήπεδο. Ούτε καν η ομάδα της Καβάλας μπαίνει στο γήπεδο για να μην επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο».
Για την πορεία της Καβάλας:
«Η Καβάλα θα βρει τον δρόμο της. Οι παλαίμαχοι ανέλαβαν ένα βάρος και έβαλαν τα στήθη τους μπροστά. Έγιναν μεταγραφές και η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους. Μεγάλες ομάδες όπως η Καβάλα, ο Άρης και ο Ηρακλής θα αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: