Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Έχει σπιλωθεί το όνομα του Ηρακλή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ Ηρακλή, Γιάννης Μαυροκορίδης και μίλησε για τα χρέη του «Γηραιού» αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την δικαιοσύνη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την σύλληψη του:
«Αυτό που έγινε χθες ήταν κάτι ξαφνικό. Ήρθαν δυο αστυνομικοί και μου είπαν πως υπάρχει ένταλμα για χρέη προς το δημόσιο από την εποχή που ήμουν στον Ηρακλή. Μου έδωσαν τη δικογραφία και μου έδειξαν το ποσό ήταν 282.000.000 ευρώ. Το χρέος ήταν από προηγούμενες διοικήσεις που αφορούσε τον Γ.Σ. Δε ξέρω ποιοι αγόρασαν τα πλαστά τιμολόγια αλλά ξέρω πως είναι την περίοδο του 2005-2006-2007. Αυτοί που τα δημιούργησαν τα χρέη είναι εκτός, αυτό είναι το περίεργο».
Για τον κίνδυνο να χαθούν οι περιουσίες του Ηρακλή:
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει γιατί είναι αθλητικές εγκαταστάσεις. Για αυτό είχαν προσπαθήσει να άρουν τον αθλητικό ρόλο του Ηρακλή. Όσο υφίσταται το αθλητικό σωματείο του Ηρακλή δεν μπορούν να τα πάρουν αυτά».
Για το τι μπορεί να γίνει αν δεν καταβληθεί το ποσό:
«Ειλικρινά δεν ξέρω. Θα είναι ένα από τα χρέη που έχει φτιάξει το δημόσιο. Θα τοκίζεται και μετά από έναν χρόνο θα είναι 482.000.000 ευρώ. Έχουν καταφέρει να σπιλώσουν το όνομα του Ηρακλή. Ο εισαγγελέας μου είπε πως είναι μια βιομηχανία πλαστών τιμολογίων. Δεν μπορώ να το ακούω αυτό. Κατέστρεψαν τον Α.Σ Ηρακλή και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να βάλει αυτά τα λεφτά».
Για το αν κινδυνεύει αυτός:
«Φυσικά κινδυνεύω και εγώ. Έρχεται ένα νούμερο αλλά πρέπει να αποδείξεις πως εσύ δεν τα έχεις κάνει αυτά τα χρέη. Στην Ελλάδα αυτό είναι το δυσκολότερο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: