Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ακόμα;


Αναζητείται ακόμη η επιθυμητή συναίνεση των ΠΑΕ για το αίτημα να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες της αγωνιστικής στη Super League. Πιθανότατα το πρωί οι εξελίξεις. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στην ΕΠΟ.

Ακόμα;
Η Τετάρτη… έφυγε κι ακόμη περιμένουν οι ομάδες, αλλά και οι φίλαθλοι αν τελικά θα γίνουν αγώνες της Super League αυτή την εβδομάδα. Τα μέλη του ΔΣ βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους με ζητούμενο τη σύμπνοια που απαιτείται για ένα κοινώς αποδεκτό κείμενο στην επιστολή που θα σταλεί στην ΕΠΟ και με την οποία θα εκφράζεται η επιθυμία των ομάδων να… παίξουν μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες επιθυμούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο η διαφωνία έγκειται στο κείμενο της επιστολής προς την ΕΠΟ, καθώς αρκετές ΠΑΕ (τουλάχιστον Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ξάνθη) εξέφρασαν αντιρρήσεις για τις «συστάσεις» προς τα ΜΜΕ για τα όσα θα αναφέρουν για τη διαιτησία τονίζοντας πως το πρόβλημα δεν είναι ο σχολιασμός των κακώς κειμένων, αλλά τα ίδια τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εφόσον επιτευχθεί η επιθυμητή συναίνεση για την επιστολή, έστω και κατά πλειοψηφία κι όχι ομόφωνα, αλλά πιθανώς κι ακόμη με ένα κείμενο τροποποιημένο από αυτό που πρόρτεινε η Super League, η τελευταία θα ενημερώσει με σχετικό αίτημα την ΕΠΟ για την επιθυμία των μελών της για να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, κάτι που θα τεθεί επί τάπητος την Πέμπτη στο ΔΣ της ομοσπονδίας. Εφόσον η ΕΠΟ έχει στα χέρια της αίτημα από Super League, αλλά και Football League για την επανέναρξη της δράσης, τότε το πιο πιθανό είναι να οριστούν κανονικά διαιτητές και να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: