Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Γεμίζει» του Ρέντη!

Με τους διεθνείς να επιστρέφουν στη βάση τους συνεχίζεται στον Ολυμπιακό η προετοιμασία στο… άγνωστο για το αν θα γίνει ο αγώνας του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

«Γεμίζει» του Ρέντη
Συνεχίζεται στα… τυφλά η προετοιμασία του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Κι αυτό γιατί αν και φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδας, ακόμη ο Μίτσελ και οι παίκτες του δεν γνωρίζουν αν θα αγωνιστούν το Σάββατο απέναντι στη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα (19:30) ή θα ισχύσει η επ’ αόριστον αναβολή της Super League και θα στραφούν απευθείας στο κρίσιμο ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη την επόμενη Τετάρτη.

Όσο πάντως αναμένεται η απόφαση της ΕΠΟ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να προπονούνται σαν να έχουν ματς το Σάββατο. Το παρήγορο για τον Μίτσελ είναι πως σταδιακά επανέρχονται οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, δουλειά πάνω στην βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, με την ελπίδα μέχρι τότε να γνωρίζουν όλοι αν θα υπάρχει ματς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: