Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ξαναχάνει τον Μακ!!

Με θλάση επέστρεψε τελικά ο Ρόμπερτ Μακ από τις υποχρεώσεις με την εθνική Σλοβακίας. Χαμένος ο... ΠΑΟΚ που θα τον στερηθεί στα ματς με Αστέρα (αν τελικά γίνει) και Ντιναμό Μινσκ. Πρόβλημα με Τζιόλη.

Ξαναχάνει τον Μακ
Σοκ με Μακ στον ΠΑΟΚ!

Ο ποδοσφαιριστής εμφανιζόταν καθησυχαστικός για το πρόβλημα που αποκόμισε με την εθνική Σλοβακίας, όμως οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε μυϊκός τραυματισμός κι έτσι ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Έτσι αναμένεται να λείψει από τους προσεχείς αγώνες της ομάδας, εν προκειμένω το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αν τελικά αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, και αυτό με την Ντιναμό Μινσκ για τους ομίλους του Europa League.

"Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ρόμπερτ Μακ έδειξαν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην κατάφυση του δικεφάλου τένοντα στο αριστερό πόδι", ενημέρωσε -μέσω facebook- η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Έργκους Κάτσε περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα και θα λείψει κόντρα στους Αρκάδες μιας και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του (έχει συμπληρώσει κάρτες), ενώ με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς επέστρεψε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Εκτός ήταν και οι γνωστοί… Γκολάσα (ξεκίνησε τρέξιμο), Μαντούρο (αιμάτωμα στην γάμπα) και Κωνσταντινίδης (ταλαιπωρείται από ίωση). Σε καλή κατάσταση επέστρεψαν οι υπόλοιποι διεθνείς, ενώ ο Σαλπιγγίδης έβγαλε όλο το σημερινό πρόγραμμα με την ομάδα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 11:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: