Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μετράει… απώλειες!

Ακριβά θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ η συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών του με τις Εθνικές τους ομάδες. Αμφίβολος (και) για Ολυμπιακό ο Μακ. Αναμονή για Τζιόλη, ενώ υπάρχουν ακόμη τέσσερα προβλήματα.

Μετράει… απώλειες
Στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι από τη μια που έχουν αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, όμως από την άλλη αυτήν τη φορά η χαρά τους μετριάζεται, διότι αρκετοί από αυτούς επέστρεψαν λαβωμένοι από τα πρόσφατα ματς (προκριματικά και φιλικά). Έξι παίκτες του δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στην τελευταία (χρονικά) προπόνηση και γεμίζουν προβληματισμό τον Άγγελο Αναστασιάδη ενόψει Αστέρα (αν γίνει αυτό το σαββατοκύριακο ο αγώνας) και Ντινάμο Μινσκ.

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει τεθεί σίγουρα εκτός για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου. Ο Σλοβάκος έπεσε κάτω μετά από ένα σπριντ στην αναμέτρηση με τη Φιλανδία και έγινε αλλαγή. Στην πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» εμφανίστηκε καθησυχαστικός, όμως έπεσε έξω στις προβλέψεις του. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος εξτρέμ είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Εργοτέλης με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και να γίνει αλλαγή στο 67’ με τον Γκολάσα να παίρνει τη θέση του. Αυτή η ατυχία είχε ως αποτέλεσμα ο Σλοβάκος να χάσει τα δύσκολα και σημαντικά ματς με Φιορεντίνα, Παναθηναϊκό.

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς νιώθει ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που είχε ταξιδέψει με την Εθνική Ελλάδος στα Χανία για την αναμέτρηση με τη Σερβία. Τραυματίας παραμένει και ο Κάτσε, που ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες. Και ενώ οι επιλογές για το κέντρο είναι υπάρχει ανησυχία και με τον Μαντούρο, που λόγω αιματώματος στη γάμπα έκανε αποθεραπεία την Τετάρτη. Κλινήρης λόγω ίωσης είναι ο Κωνσταντινίδης. Σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου, ενώ είχε ενσωματωθεί με την Εθνική Νέων. Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν στα πλάνα του 61χρονου τεχνικού για την αναμέτρηση στην Τρίπολη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: