Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση στον Μελισσανίδη από Εργοτέλη!!

Με ανακοίνωσή του Εργοτέλης απαντά σε όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, τονίζοντας πως προσπαθεί να αποφύγει «το δρόμο που επέλεξε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από ενάμιση χρόνο»…

Απάντηση στον Μελισσανίδη από Εργοτέλη
Πολλούς τριγμούς και αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ένα από τα θέματα που έθιξε αφορά τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Εργοτέλης και η αναφορά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ σε offshore εταιρείες που χρηματοδοτούν τους Κρητικούς.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Εργοτέλης δίνει την απάντησή της τονίζοντας πως στηρίζεται σε ίδια μέσα για την επιβίωσή της, προκειμένου –όπως αναφέρεται- να μην ακολουθήσει «το δρόμο που επέλεξε η ΑΕΚ πριν από ενάμιση χρόνο».

Η ανακοίνωση:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε όσα εκ των ερωτημάτων έθεσε και μας αφορούν, οφείλουμε να απαντήσουμε τα εξής:

1. Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε ποσοστό 73,55% ανήκει στην οικογένεια του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη. Το πλήρες μετοχολόγιο της εταιρείας μας είναι γνωστό, κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από την ΕΕΑ.

2. Δεν υπάρχει καμία offshore ή άλλου είδους εταιρία, ή φυσικό πρόσωπο, που να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Καλούμε τον κ. Μελισσανίδη ή οποιονδήποτε άλλον γνωρίζει κάτι διαφορετικό να το γνωστοποιήσει τόσο σε εμάς, όσο και στη φίλαθλη κοινή γνώμη. Τα βιβλία της εταιρείας μας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

3. Από το καλοκαίρι του 2012, όταν απεβίωσε ο Απόστολος Παπουτσάκης, οι μόνες πηγές εσόδων της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι χορηγίες, τα εισιτήρια και οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Είναι, άλλωστε, γνωστή και από καιρό δημοσιοποιημένη η έκκλησή μας προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή να συνεισφέρει στην επίπονη προσπάθειά μας για τη χρηματοδότηση της ομάδας. Όπως, επίσης, είναι γνωστό ότι μαχόμαστε καθημερινά για να κρατήσουμε την εταιρεία μας ζωντανή και να αποφύγουμε τον δρόμο που επέλεξε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από ενάμιση χρόνο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: