Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Να δεις τι σου 'χω για μετά»...!!

Ονόματα, γεγονότα, «μπούληδες», «Κατίνα», «ηρωίνη», ο Γιώργος Τσακίρης τα άκουσε και εξηγεί ότι όσα ΔΕΝ είπε ο Μελισσανίδης είναι τα σοβαρά!
Ήταν αναμενόμενο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μιλήσει με ονόματα, γεγονότα και πως θα βγει με φόρα (και με μεγάλη ευκολία ελέω αδυναμίας ικανών προσώπων και στελεχών στο αντίπαλο στρατόπεδο) στην αντεπίθεση...

Επιτρέψτε μου να κάνω έναν πρόλογο προτού σημειώσω τα ουσιαστικά. Προ ημερών έγραφα σε τούτο εδώ τον χώρο πως το μότο «ερχόμαστε» για την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν, διότι είμαστε ήδη εκεί! Κάτι που ουσιαστικά προκάλεσε ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του με την αντίδρασή του και το γεγονός ότι ασχολήθηκε με το Παναχαϊκή – ΑΕΚ και γενικά με την Γ΄ κατηγορία (όταν ήταν η Ένωση) και την Football League.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο Λιμάνι (καλώς ή κακώς) θεωρούν, γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται (όπως θέλει ο καθένας το μεταφράζει) πως ο αντίπαλος είναι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη! Από την πρώτη στιγμή της είδησης της επιστροφής του νυν αφεντικού της Ένωσης στον Πειραιά ξεκίνησαν οι αντιδράσεις και οι επιθέσεις άνευ λόγου και αιτίας.

Προφανώς διότι τα στελέχη – πρόσωπα (κυρίως επικοινωνιακής πολιτικής) είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ταυτόχρονα δεν έχουν ιδέα για το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται (λογικό, οι περισσότεροι μάλλον δεν έχουν καν σχέση με το ποδόσφαιρο, ή μέχρι και... προχθές δήλωναν έστω δήθεν οπαδοί αγγλικών ομάδων!).

Βέβαια τα παραπάνω (σχετικά με τα στελέχη της συγκεκριμένης ΠΑΕ) είναι η άποψή μου και το αφεντικό του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι που παίζουν εντός συνόρων, εκείνος πληρώνει και σαφώς γνωρίζει καλύτερα. Όμως ένας δεν βρέθηκε να του πει ότι ο Μελισσανίδης δεν ανήκει στην κατηγορία των παραγόντων που έχει έως τώρα συναντήσει – αντιμετωπίσει;

Η επιχείρηση να κατηγορηθεί ο Μελισσανίδης και να αναδειχθεί στο μεγάλο κακό του ποδοσφαίρου τη στιγμή που βρίσκεται ένα χρόνο μόλις στο προσκήνιο είναι επιεικώς ατυχής έως τραγικά αστεία και θα έπρεπε να το προβλέψουν στον Ολυμπιακό. Και θαρρώ ότι και οι ίδιοι οι (κανονικοί) φίλοι της ομάδας του Πειραιά αντιλαμβάνονται πως δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που έχουν προηγηθεί συνομιλίες σε πακιστανικά τηλέφωνα, αποκαλύψεις για προσλήψεις προπονητών σε άλλες ομάδες, ύποπτα ματς από την ΟΥΕΦΑ, εκρήξεις σε μαγαζιά και φούρνους, διαιτησίες για... όσκαρ, ομάδες δίχως αφεντικό, κατηγορίες από προέδρους άλλων συλλόγων και, και, και, να επιχειρείται να αναδειχθεί στον κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου το αφεντικό της ΑΕΚ που βρισκόταν στην Γ' κατηγορία και τώρα στην Football League. Είναι πραγματικά γελοίο και αποδεικνύει – καταδεικνύει φόβο!

Πολύ εύκολο το έργο του Μελισσανίδη, ειδικά για τον ίδιο που είναι σ' αυτά μετρ του είδους και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ από παλιά. Βγήκε δημόσια λοιπόν και είπε ονόματα (ονοματεπώνυμα για την ακρίβεια), γεγονότα, καταστάσεις και επί της ουσίας (σύμφωνα με όσα λένε όσοι ξέρουν) αποκάλυψε το 5% όσων στοιχείων έχει στη διάθεσή του μέσω των οποίων θα αποφέρει αυτό που ψάχνει: «Να πέσει η χούντα»!

«Με όσα θα γίνουν και θα αποκαλυφθούν από τον Μελισσανίδη, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, θα εξαφανιστούν σε χρόνο ρεκόρ! Να δεις τι σου 'χω για μετά, θυμήσου το», λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα και απομένει να επιβεβαιωθούν άμεσα, όταν κληθεί απ' τον εισαγγελέα το αφεντικό της ΑΕΚ. Το είπε κι ο ίδιος άλλωστε: «Έχω στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμα πιο πολύ αλλά περιμένω. Περιμένω...»!

Όπως και να 'χει (και με γνωστή πλέον την απάντηση του Ολυμπιακού) δεν υπήρξε καμία ουσιαστική απάντηση σε οτιδήποτε είπε ο Μελισσανίδης. Μα καμία. Έστω για το δάνειο ρε παιδί μου που δεν εξυπηρετείται και το οποίο έχει ειπωθεί – γραφτεί πολλές φορές και κανείς δεν ασχολείται με το θέμα. Όπως με το εύλογο ερώτημα γιατί πήρε ο Ζωγράφος τηλέφωνο τον Μαρινάκη λες και αποτελεί εργαζόμενο σε εταιρεία ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού. Και έθεσε πολλά και χοντρά (βαριά) ζητήματα το αφεντικό της Ένωσης...

Αντίθετα ο ίδιος τοποθετήθηκε, δεν κρύφτηκε, απάντησε: για το αν μίλησε με Ζωγράφο και Σαρρή (με τους οποίους στον Ολυμπιακό έχουν αποδείξει οι ίδιοι ότι το κάνουν -επικοινωνούν- σε καθημερινή σχεδόν βάση), είπε για την επίθεση που του χρεώνουν σε βάρος του πρώην διαιτητή πως πρόκειται για στημένη υπόθεση (είτε τον πιστεύει κανείς είτε όχι τοποθετήθηκε).

Εμένα πάντως με ενδιαφέρει επιπλέον -με τα μπούνια- να μάθω για τους δημοσιογράφους, τα ονοματεπώνυμά τους και τα νταραβέρια που έχουν αυτοί, που ανέφερε ο Μελισσανίδης και υπογράμμισε ότι σύντομα θα μιλήσει με συγκεκριμένα γεγονότα! Επιτέλους για να μάθουν όλοι και εμείς που μπορεί να μην ξέρουμε πολλά τελικά για τους... δίπλα μας.

Υγ: Δεν υπήρξε πιο σωστή τοποθέτηση από αυτή που ακούσαμε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με τον Γιώργο Καραγκούνη, την ΕΠΟ και γενικά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί όντως με τέτοια πρόσωπα (και άλλα από το 2004 ανεξαρτήτως ομάδας που έχουν υπηρετήσει) θα 'χει μέλλον και πρόοδο το ποδόσφαιρο και όχι με (πως το είπε;) γκρανκάσες (χαχαχαχα, απίθανη ατάκα).
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: