Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οταν ο Σερέζο έφαγε τα μουστάκια του!! (pics)

Ο Λεάντρο, γιος του θρύλου της Βραζιλίας, της Ρόμα και της Σαμπντόρια, Τονίνιο Σερέζο, έχει μεταμορφωθεί σε TOP model με το όνομα Λέα Τ. Στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε για κάμποσα φεγγάρια, είχε τη φήμη του γυναικά. «Ματσό» άνδρας και ολίγον τι μπερμπάντης, δεν άφηνε θηλυκό για θηλυκό σε Ρώμη (Ρόμα 1983-’86) και Γένοβα (Σαμπντόρια 1986-’92). Σήμα κατατεθέν το αρρενωπό μουστάκι, το οποίο το καλλιέργησε στην εποχή της πρώτης νιότης και το διατηρεί ακόμα ελαφρώς ασπρισμένο. Παρά τις ατασθαλίες του όμως εκείνος ο Βραζιλιάνος παικταράς, ο Τονίνιο Σερέζο έκανε και οικογένεια.

Η οικογένεια Σερέζο το 1986. Ο –τότε- Λεάντρο που εξελίχτηκε σε Λέα είναι ο πιτσιρίκος αριστερά με το γυαλί
Για την ακρίβεια δύο φορές και αυτές καρποφόρησαν με τέσσερα κουτσούβελα. Κάποτε αυτά ήταν μοιρασμένα. Στη μέση χωρισμένα από δύο κοριτσάκια και αγοράκια. Στην πορεία , καθώς αυτά μεγάλωναν, ο έρμος κάπου το έχασε. Δεν ήταν μόνο τα κορίτσια που έγιναν γυναίκες, αλλά και το ένα από τα αγόρια!

Ο Τονίνιο Σερέζο μεγαλουργούσε το 1982 με την Εθνική Βραζιλίας, έχοντας στο πλευρό του τους Ζίκο, Σόκρατες, Εντερ, Φαλκάο, Ζούνιορ, Οσκαρ. Εκείνη η Σελεσάο είχε ονομαστεί «Η ομάδα όνειρο»
Ο Λεάντρο Μεντέιρος Σερέζο μάκρυνε το μαλλί, έκανε την άνοιξη του 2012 στην Ταϊλάνδη, αρκετές πλαστικές επεμβάσεις σε διάφορα μέρη του σώματος, απέκτησε στήθος και το κυριότερο: αφαίρεσε το ανδρικό μόριο, με το οποίο τον είχε προικίσει η μητέρα φύση. Και κάπως εξελίχτηκε στη Λέα. Για την ακρίβεια τη Λέα Τ, όπως είναι το καλλιτεχνικό της. Βλέπετε δεν έγινε απλά τρανσέξουαλ, μα απέκτησε παγκόσμια φήμη και ακολούθησε διεθνή καριέρα που την έφερε κοντά στα λημέρια που σύχναζε στα νιάτα του ο μπαμπάς Τονίνιο.

ADVERTISEMENT
Εδώ και μερικά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2010, όταν την ανακάλυψε ο μάνατζερ της «Givenchy», Ρικάρντο Τίσι, η 32χρονη Λέα Τ ζει και εργάζεται στο Μιλάνο. Εκεί, στην πατρίδα της μόδας μεγαλουργεί ως μοντέλο. Και δεν μιλάμε για τυχαίες δουλειές. Διαφημίσεις για τη «Givenchy», πασαρέλα για τον «Armani» και φωτογραφήσεις για το «Vanity Fair».

Οχι και άσχημα για ένα πρώην αρσενικό που λικνίζεται με χάρη, φορώντας ρούχα για κοπέλες. Η απόλυτη αποθέωση όμως που έφερε και την καταξίωση ήρθε τον Φεβρουάριο του 2011, όταν εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην πιο διάσημη τηλεοπτική εκπομπή του κόσμου, αυτή της Οπρα Γουίνφρι.
«Αρχικά ο πατέρας μου αρνούνταν να δεχτεί την πραγματική φύση μου. Τώρα όμως μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και βρισκόμαστε μία φορά τον χρόνο. Με όλους τους υπόλοιπους τα πηγαίνουμε τέλεια», είχε αποκαλύψει στην Οπρα. Οσο για τη γνώμη που έχει ο Τονίνιο; Ε τι να κάνει και ο δόλιος παιδί του είναι και αυτό και το αποδέχτηκε:

Ο μικρός Λεάντρο με μπλουζάκι της Σαμπντόρια από την εποχή του Σκουντέτο
«Ο μικρός μου, ή η μικρή μου. Οπως και να το θέσει κανείς, είναι σπλάχνο μου και το αγαπάω», εξομολογήθηκε κάποτε σε μία συνέντευξη του στο κουτσομπολίστικο περιοδικό της πατρίδας του «Lola», για να αιτιολογήσει στη συνέχεια: «Η πατρότητα είναι κάτι ανώτερο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, την κοινωνική καταξίωση ή τις όποιες συνήθειες του παιδιού. Ούτε καν από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του».

Α μη τι άλλο προχωρημένη τοποθέτηση για έναν 60άρη λάτρη του ωραίου φύλου που όμως είχε και ένα εύλογο παράπονο: «της έχω πει ότι θα προτιμούσα να είχε γίνει ποδοσφαιριστής!» Η αλήθεια είναι πάντως πως με την πρώτη ματιά και εάν κανείς δεν σε έχει προϊδεάσει, η Λέα Τ για ορισμένους δεν θα περνούσε απαρατήρητη… ως γυναίκα φυσικά!


* Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Τονίνιο Σερέζο υπήρξε ένας εκπληκτικός μέσος και ήταν μέλος της μαγικής Βραζιλίας του 1982 (με Ζίκο, Σόκρατες, Φαλκάο, Εντερ), τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 1977 έως το 1985!
* Σε συλλογικό επίπεδο με τη Ρόμα (1983-'86) κατέκτησε δύο Κύπελλα Ιταλίας (1984, 1986) και έπαιξε στον χαμένο από τη Λίβερπουλ τελικό του Πρωταθλητριών (1984). Στη συνέχεια οδήγησε μαζί με τους Βιάλι, Μαντσίνι, Λομπάρντο, τη Σαμπντόρια (έως το 1992) στο μοναδικό Σκουντέτο της (1991), σε δύο Κύπελλα (1988, 1989), αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA (1989) και στον χαμένο τελικό του 1990. Δυστυχώς, το γκολ-φάουλ του Κούμαν του στοίχισε ακόμα έναν χαμένο τελικό πρωταθλητριών (1992 Μπαρτσελόνα)!
* Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Σε ηλικία 37 ετών μετακόμισε στη Σάο Παουλο, με την οποία έκανε μεγάλα πράγματα, πανηγυρίζοντας έξι διεθνείς τίτλους (Κόπα Λιμπερταδόρες 1993, Διηπειρωτικό 1992, 1993, Ρεκόπα Σουδαμερικάνα 1993, 1994, Σουπερκόπα Σουδαμερικάνα 1993). Συνέχισε να παίζει στην Α' κατηγορία της Βραζιλίας μέχρι τα 42 του!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: