Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μακ: «Ευτυχώς...»

Η ατυχία... χτύπησε την πόρτα του Ρόμπερτ Μακ για ακόμη μία φορά. Μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, ο Σλοβάκος αποχώρησε αναγκαστικά από το φιλικό παιχνίδι της Σλοβακίας με την Φιλανδία και η μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη την Τετάρτη (19/11) έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στην κατάφυση του δικεφάλου τένοντα στο αριστερό πόδι.

Σε πρώτο χρόνο άπαντες στον ΠΑΟΚ «πάγωσαν», αφού δεν θέλουν καν να σκέφτονται την πιθανότητα ότι θα στερηθούν τον Σλοβάκο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μακ σε δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρθηκε στον χρόνο που θα χρειαστεί για να επανέλθει στέλνοντας θετικά μηνύματα στους ανθρώπους, αλλά και στους οπαδούς του «Δικεφάλου».

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Μόλις γύρισα στην Ελλάδα έκανα εξετάσεις. Ευτυχώς οι μύες μου δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα. Απλώς τεντώθηκε ο προσαγωγός μου. Θα μείνω εκτός για μία εβδομάδα περίπου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξω στον αγώνα με τον Αστέρα (σ.σ ο οποίος τελικά δεν θα γίνει!) και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: