Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Σκασμένος» ο Μίτσελ!

Προβληματισμένος είναι ο Μίτσελ λόγω της αναβολής στα πρωταθλήματα, καθώς ο Ολυμπιακός θα πάει ύστερα από μεγάλη... αποχή στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Σκασμένος» ο Μίτσελ
Τα μεταγραφικά βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια σιγά-σιγά στον Ολυμπιακό, επίσης υπάρχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών (βλέπε Ντουρμάζ), όμως άλλο θέμα απασχολεί τον Μίτσελ. Για διαφορετικό λόγω «σιγοβράζει» μέσα του.

Ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει να βρει τρόπο-τρόπους ώστε να κρατήσει σε καλή κατάσταση την ομάδα του, μετά την απόφαση που πάρθηκε για αναβολή στα πρωταθλήματα, λόγω της επίθεσης στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορ Ζωγράφο. Το επόμενο ματς που έχουν να δώσουν οι Πειραιώτες είναι το σημαντικότερο (έως τώρα) της χρονιάς. Δηλαδή κόντρα στην Ατλέτικο στη Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν.

Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» είναι στις 9 Νεομβρίου με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη, όπου νίκησαν με 5-1. Στη συνέχεια υπήρξε διακοπή, λόγω των προκριματικών για το Euro 2016 και η αναβολή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων αυτό το σαββατοκύριακο θα τους αφήσει 2,5 εβδομάδες χωρίς επίσημο ματς.

Φυσικά, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να δοθεί και φιλικό. Άλλο όμως να έπαιζε ο Ολυμπιακός με την Skoda Ξάνθη και να δώσει ένα ματς με μια ομάδα που δεν θα «καίγεται» για το αποτέλεσμα και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Ισπανός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: