Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Θετικός σε επιστροφή στη Γιουνάιτεντ ο Νάνι!!

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που έφυγε ο Νάνι δανεικός από την Γιουνάιτεντ για την Σπόρτινγκ αλλά ήδη υπάρχουν σενάρια της επικείμενης επιστροφής του.

Θετικός σε επιστροφή στη Γιουνάιτεντ ο Νάνι
Πιο συγκεκριμένα, αν και ο Πορτογάλος είναι δανεικός από τους κόκκινους διαβόλους στην Σπόρτινγκ έως το καλοκαίρι και φαινόταν ότι θα τον κρατήσει, οι καλές του εμφανίσεις σε Πορτογαλία και Ευρώπη αλλάζουν τα δεδομένα.

Όσον αφορά τώρα την προσωπική του άποψη ο Πορτογάλος έπειτα από την σχετική ερώτηση απάντησε: «Γιατί όχι; Έφυγα για την Σπόρτινγκ για να παίζω περισσότερο και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ( επιστροφής στην Γιουνάιτεντ), θα το δούμε».

Μάλιστα δημοσιεύματα της “BBC.com” κάνουν λόγο για διάθεση της αγγλικής ομάδας να σπάσει τον δανεισμό από τον Ιανουάριο κιόλας με τα 4,8 εκατομμύρια λίρες που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.

Πάντως οι οπαδοί της πρώην του ομάδας δείχνουν ιδιαίτερα θερμοί για κάτι τέτοιο αφού τον υποδέχτηκαν με αγάπη κατά την άφιξη της ομάδας της Πορτογαλίας στο Ολντ Τράφορντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: