Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ποιον ζημιώνει η απόφαση της ΕΠΟ;

Ο Κ. Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το blog του στο gazzetta την απάντηση σε ένα σοβαρό ερώτημα για την αναβολή του πρωταθλήματος. 
Για να έχουμε καλό ερώτημα: η απόφαση της ΕΠΟ να μη γίνουν πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο, κατά κύριο λόγο ποια ομάδα ζημίωσε; Μήπως αυτός που ζημιώνεται είναι ο Ολυμπιακός; Που και καλά κάνει...ό,τι θέλει στην ΕΠΟ;
Να θυμίσω ότι μόλις χθες βγήκε ο Μίτσελ σε επίσημη συνέντευξή του στη Νόβα και μόνο που δεν παρακάλεσε ο άνθρωπος να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει την Τετάρτη με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και πλέον θα πάει εκεί η ομάδα του χωρίς ένα παιχνίδι στα πόδια της επί 17 ημέρες!
Προσέξτε, ένας Ολυμπιακός που θα έπαιζε στην Ξάνθη και έχει υγιείς όλους τους παίκτες του, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, με εξαίρεση τον Ντουρμάζ, που ούτως η, άλλως δεν είναι από τα βασικά «εργαλεία» του Μίτσελ.
Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ που θα έπαιζε με τον Αστέρα στην Τρίπολη, δηλαδή μία από τις τέσσερις-πέντε πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος, θα είχε απόντες δύο από τους καλύτερους παίκτες του, τον Μακ και τον Κάτσε.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω, ούτε υπονοώ ότι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για να μη γίνει το πρωτάθλημα. Και δεν το λέω και δεν το υπονοώ, γιατί πολύ απλά δεν το ξέρω. Ξέρω μόνο, όπως όλοι, ότι ο ΠΑΟΚ πρότεινε μία άλλη ανακοίνωση προς ψήφιση από το ΔΣ της Λίγκας, σε σχέση με εκείνη που ήθελε η ΕΠΟ και για την οποία είχε διαφωνήσει-όπως είχε διαφωνήσει κι ο Παναθηναϊκός με την ανακοίνωση που ήθελε η ΕΠΟ.
Να επαναλάβω ότι δεν υπαινίσσομαι τίποτα άλλο, ούτε για τον ΠΑΟΚ, ούτε για τον Παναθηναϊκό, ούτε για κανένα άλλο, πέραν του προφανούς: αυτός που είναι κατ΄εξοχήν ζημιωμένος από την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός. Αυτός που τον κατηγορούν πως κάνει ό,τι γουστάρει στην ΕΠΟ.
Για να βλέπουμε καμιά φορά τουλάχιστον και τα προφανή. Όχι μόνο ό,τι θέλουμε να βλέπουμε στο...βάθος, στο πολύ βάθος.
Κατά τα άλλα, μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις Τύπου κλπ, κλπ απλά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά το «μόνοι μας και όλοι τους», που λένε στον Ολυμπιακό.
Και να σας υπενθυμίσω το κομμάτι που έγραψα πριν λίγες ημέρες. Ο τίτλος ήταν: «Μόνος του και…», αλλά Ολυμπιακός…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: