Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ιβάν και Αλαφούζος να φύγουν από το πρωτάθλημα!!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στον sportdog τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα – Γιατί κατηγορεί τα αφεντικά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, ποια λύση προτείνει; Εντυπωσιακό! Απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα. Αίσθηση στο πανελλήνιο. Μόνον; Πουλάς και την παπαρδέλα ότι εγώ είμαι με την κάθαρση, την εξυγίανση, τέτοια παραμύθια. Φοβερό, ε; Να έχεις ευθύνη, άμεση ευθύνη για ό,τι στραβό και ανθυγιεινό παίζει στο χώρο και με μια ζεϊμπεκιά να θαρρείς πως μαζεύεις όλη τη χαρτούρα από το τραπέζι.
Και πώς θα την κάνεις την τούμπα; Την κωλοτούμπα. Να ξαναρχίσεις το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το δύσκολο. Το εύκολο είναι να πουλήσεις από το μπαλκόνι το παραμύθι. Ότι καταδικάζουμε, ότι δεν μ΄ αρέσει τούτο κι εκείνο, και αν δεν βρεθεί ο ένοχος της δολοφονικής επίθεσης στον αναπληρωτή πρόεδρο της διαιτησίας κύριο Ζωγράφο, δεν ξαναρχίζουμε τους αγώνες.
Να, όμως, που χωρίς να βρεθεί ο ένοχος, όπως και χωρίς να αλλάξει τίποτα στο ποδόσφαιρο, χωρίς να βελτιωθεί τίποτα, το πρωτάθλημα θέλουν να το …συνεχίσουν.
Το πρόβλημα δεν είναι άλλο παρά η ανάληψη ευθυνών. Η δε αλήθεια είναι ότι ευθύνες έχουν κι αυτοί που διαμαρτύρονται. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Επιτέλους! Το πρωτάθλημα είναι μπίζνες. Μόνον μπίζνες. Πρώτα μπίζνες. Μεγαλομέτοχοι είναι οι πρόεδροι των ανώνυμων εταιρειών, όχι αρχηγοί κομμάτων που στα παπάρια τους αν στις εκλογές παραλάβουν κράτος διαλυμένο και το παραδώσουν περισσότερο διαλυμένο στις προσεχείς εκλογές.
Γιατί διαμαρτύρονται, γιατί καταγγέλλουν οι ΠΑΕ, η μία την άλλη; Δεν βγαίνει τίποτα. Αν ο Παναθηναϊκός θαρρεί ότι ο Μαρινάκης φέρεται πούστικα, όπως τον καταγγέλλουν, τότε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ. Κι ας κάνει το πρωτάθλημα ο Μαρινάκης μόνος του.
Αυτή είναι η αληθινά αντιστασιακή πράξη του Αλαφούζου. Και του Σαββίδη. Είστε δύναμη, όχι εσείς οι ίδιοι, αλλά οι ομάδες σας, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, με ατέλειωτο κόσμο. Όσο κι αν γαυγίζουν Ιβάν και Αλαφούζος δεν βγαίνει τίποτα. Τι - πο - τα! Μια είναι η κίνηση. Φύγετε από το πρωτάθλημα.


Ο ΧΙΟΥ ΝΤΑΛΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ μη γίνει Ζωγράφος, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr 

Τι ήταν αυτό πάλι! Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, αυτή κι αν είναι η παγκόσμια πρωτοτυπία, σήκωσε τα χέρια. Παρακαλώ, απαλλάξτε με των καθηκόντων μου. Μη με χρεώσουν κάποιοι σαν υπεύθυνο του ορισμού των διαιτητών στα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία ξένος αρχιδιαιτητής. Ένα το κρατούμενο, για να κάνουμε ταμείο. Για πρώτη φορά μια εθνική ομοσπονδία έχρισε κουμανταδόρο στη διαιτησία κάποιον αλλοδαπό. Η απόφαση της ΕΠΟ δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε φαινόμενο, δηλαδή όπως έγιναν καθεστώς οι ξένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, τα τελευταία χρόνια και ξένοι επενδυτές, μεγαλομέτοχοι σε ομάδες.
Μετά τον Χιού Ντάλας έκανε το απίθανο και η Ρουμανία, που όρισε αρχιδιαιτητή τον Κύρο Βασσάρα. Ποια Ρουμανία; Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, σημαίνον στέλεχος της UEFA και δεξί χέρι του Πλατινί, επέβαλλε τον κουμπάρο του στην ρουμανική ομοσπονδία.
Στα δικά μας. Να συνεχίσω να παριστάνω τον αρχιδιαιτητή από την Σκωτία, προτείνει ο Ντάλας, αλλά να μην έχω ευθύνη στους ορισμούς. Μπορώ να είμαι χρήσιμος σαν εκπαιδευτικός. Να επιμορφώνω τους διαιτητές.
Δίνω την πληροφορία ότι η Ελλάδα διαθέτει 150 βετεράνους διαιτητές διεθνείς FIFA,όπως τέτοιος είναι και ο Σκωτσέζος. Όλοι αυτοί είναι κατάλληλοι, καταλληλότατοι να αναλύσουν τα 17 άρθρα του Κανονισμού Διαιτησίας. Τόσα είναι όλα, 17, όχι 107, ούτε 327 τα άρθρα του Κανονισμού.
Ο Ντάλας αμείβεται με 25 χιλιάρικα το μήνα. Τόσο κοστίζει. Και έχει δηλώσει παρών στην Ελλάδα στη σούμα 15 μέρες. Ένα πενθήμερο ανά μήνα, τρεις μήνες επί πέντε σύνολο δυο εβδομάδες. Μ’ ένα χιλιάρικο το μήνα το κατηχητικό στα 17 άρθρα το κάνουν μια χαρά τα έμπειρα κοράκια της ντόπιας διαιτησίας.
Γιατί, όμως, ο Ντάλας ζήτησε να απαλλαγεί από το «αγκάθι» του ορισμού; Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια; Ο κεραμιδόγατος. Μπράβο, σωστή απάντηση, το λουκούμι στον κύριο. Ο Μαρινάκης κατηγορεί τον Μελισσανίδη ότι κοπάνησε τον Ζωγράφο, και ο Μελισσανίδης τον Μαρινάκη. Αν είναι ο ένοχος ένας από τους δυο εγώ γιατί να γλυτώσω ακόμα κι αν είμαι κρυμένος στο πατάρι μιας σκωτσέζικης μπυραρίας;

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: