Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Το plan B του Αντσελότι με Κρόος και Κεντίρα»

Με ένα καλό και ένα άσχημο νέο ήρθε αντιμέτωπος ο Αντσελότι τις τελευταίες μέρες, αφού τραυματίστηκε ο Λούκα Μόντριτς , αλλά επέστρεψε στην διάθεση του ο Σάμι Κεντίρα. Ποιο το σχέδιο του Καρλίτο.

«Το plan B του Αντσελότι με Κρόος και Κεντίρα»
Ο Λούκα Μόντριτς την περασμένη Παρασκευή αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της εθνικής Κροατίας με την αντίστοιχη της Ιταλίας στο «Σαν Σίρο» και θα βρίσκεται στο απουσιολόγιο της Ρεάλ για περίπου έναν μήνα.

Έτσι ο Κάρλος Αντσελότι θα πρέπει να φτιάξει ένα καινούργιο πλάνο για τον χώρο του κέντρου για τα παιχνίδια με Ειμπάρ και Βασιλεία.Ο Κροάτης ήταν βασικός και αναντικατάστατος από την ενδεκάδα των Μαδριλένων. Μάλιστα μαζί με τον Κρόος συνέθεταν ένα φοβερό δίδυμο στις θέσεις 6 και 8 του σχήματος του Αντσελότι.

Μία λύση μπορεί πλέον να βρεθεί στο όνομα του Σάμι Κεντίρα αφού επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο διεθνής με την εθνική Γερμανίας είναι γερός και δυνατός πλέον έπειτα από τους πολλούς τραυματισμούς που τον έχουν αφήσει πίσω τον τελευταίο καιρό. Παράλληλα αποτελεί χρήσιμη λύση για τον χώρο του κέντρου αφού είναι και συμπαίκτες με τον Τόνι Κρόος και στην εθνική Γερμανίας.

Αν και η αλήθεια είναι ότι ο Σάμι θεωρείται πιο αμυντικογενής παίκτης από τον Λούκα Μόντριτς , είναι πλέον η πιο αξιόπιστη λύση στα σχέδια του Κάρλος Αντσελότι. Ωστόσο επείγον ζήτημα είναι και το πότε θα αγωνιστεί βασικός και ο Ιγιαραμέντι για τον οποίο έγινε χαμός πέρυσι το καλοκαίρι για την μεταγραφή του, με τα Ισπανικά μέσα παράλληλα να αναφέρουν «Ή τώρα ή ποτέ για τον Ιγιαρα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: