Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Ευχάριστα με Ολαϊτάν!

Με μακρινή ανάμνηση μοιάζει για τον Μάικλ Ολαϊτάν η περιπέτεια της υγείας του, αφού έπειτα από πολύμηνη απουσία προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα φέρνοντας χαμόγελα στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ευχάριστα με Ολαϊτάν
Με ματς ή χωρίς παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται κανονικά με την επιστροφή των διεθνών στο Ρέντη και πέρα από οποιαδήποτε άλλο αγωνιστικό θέμα το πιο ευχάριστο νέο είναι η επάνοδος του Μάικλ Ολαiτάν.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε δειλά-δειλά να γυμνάζεται, το τελευταίο διάστημα συμμετείχε σε πρόγραμμα με πιο υψηλούς ρυθμούς και την Πέμπτη -όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι»- προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας να 'χει αφήσει οριστικά πίσω την περιπέτεια με την υγεία του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα οι παίκτες του Μίτσελ ξεκίνησαν με ασκήσεις τεχνικής, ενώ στην συνέχεια εστίασαν στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας και της πίεσης στον αντίπαλο, με σχετικές ασκήσεις. Το πρόγραμμα στην συνέχεια περιελάμβανε κυκλοφορία της μπάλας, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μονομαχίες 3 εναντίον 2 σε μικρό χώρο (άμυνα-επίθεση και γρήγορη αντίδραση). Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: