Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Έκανα λάθη στην καριέρα μου, αλλά ξανασηκώθηκα»

Τις καλύτερες μέρες της καριέρας του διανύει στην Κύπρο ο Φώτης Παπουλής, οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στα λάθη του παρελθόντος και την αγάπη του για τον ΟΦΗ.

«Έκανα λάθη στην καριέρα μου, αλλά ξανασηκώθηκα»
Μια τριετία συμπληρώνει στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού ο Φώτης Παπουλής. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στην πορεία της καριέρας του.

Με ειλικρίνεια, τόνισε πως έκανε αρκετά λάθη τα προηγούμενα χρόνια, όμως δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός πως κατάφερε να σταθεί στα πόδια του ξανά και να βρεθεί στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Φυσικά, μίλησε και για τον τελευταίο σταθμό στην Ελλάδα, τον ΟΦΗ, αποκαλύπτοντας πως η κρητική ομάδα θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά του.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στην Κύπρο:

«Είναι η τρίτη χρονιά εδώ. Οι άνθρωποι μου έδειξαν το πλάνο που αφορούσε κατάκτηση τίτλων και παρουσία στην Ευρώπη. Μαζί με το σύλλογο γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι. Δεν είμαι σέντερ φορ, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Δεν βάζω στόχο ένα συγκεκριμένο αριθμό γκολ, αλλά θα προσπαθήσω να σκοράρω. Τώρα το αν θα βάλω 15 τέρματα και θα κάνω ρεκόρ, δεν το γνωρίζω».

Για το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ:

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα, δεν έχει κάνει ήττα φέτος. Είμαστε οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Στην έδρα μας έχουμε παραπάνω κίνητρο και είμαστε το φαβορί. Ο αντίπαλος όμως είναι έμπειρος με βάθος στο ρόστερ. Οι αντίπαλοι φίλαθλοι στην Κύπερο έρχονται στα εκτός έδρας. Κι εμείς έχουμε κόσμο που μας ακολουθεί. Υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα οπαδού, αλλά αύριο το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Για τα λάθη του παρελθόντος και το δέσιμό του με τον ΟΦΗ:

«Όταν έφυγα πριν τρία χρόνια, ήμουν μεταξύ των καλύτερων παικτών. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Όλα για καλό είναι. Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω. Μακάρι να γυρίσω, αλλά τώρα περνάω πολύ καλά στη Λεμεσό. Είμαι από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Έκανα λάθη στην καριέρα μου, το παραδέχομαι, αλλά ξανασηκώθηκα. Βρέθηκα ακόμη και στην Δ’ Εθνική να παίζω. Κατάφερα να επανέλθω σε υψηλό επίπεδο, έστω και στα 27-28. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία μου. Τον ΟΦΗ δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Αυτός μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το βήμα παραπάνω. Οι φίλαθλοι και ο κόσμος με περιβάλουν με αγάπη. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω, αλλά αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Για το Europa League:

«Θεωρητικά έχουμε ελπίδες, αλλά αφού δεν νικήσαμε την Γκλάντμπαχ, πρέπει να ρίξουμε περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα. Τώρα παίζουμε στη Ζυρίχη και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να πάρουμε το διπλό για να διατηρήσουμε ελπίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: