Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ετοιμάζει Νίνη!

Το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα στον Γιάννη Αναστασίου να τεστάρει αρκετούς από τους παίκτες του, που η κατάσταση τους αποτελεί ερωτηματικό. Πιθανή η συμμετοχή του Νίνη.

Ετοιμάζει Νίνη
Κάθε άλλο παρά… αγγαρεία θα αποτελέσει για τον Παναθηναϊκό το φιλικό του Σαββάτου (22/11, 15:00) με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν «ζεστοί», ώστε να μην… σκουριάσουν, ύστερα από τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, λόγω της Εθνικής και της αναβολής αυτής της αγωνιστικής, ύστερα από την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει τη δυνατότητα να ζορίσει λίγο παραπάνω τον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο είδε με ικανοποίηση να ανταπεξέρχεται, παίζοντας καλά στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όπου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, ενώ αγωνίστηκε και για περίπου μίση ώρα με την Αϊντχόφεν στο εντός έδρας παιχνίδι.

Στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και έμεινε εκτός από το «τριφύλλι» και την εθνική Σουηδίας. Επιπλέον, θα δει τον Θανάση Ντίνα, που τραυματίστηκε στο ματς της Ολλανδίας με την PSV και δεν έχει παίξει από τότε, χάνοντας Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» είναι πιθανόν να αγωνιστεί και ο Σωτήρης Νίνης, που δεν έχει δικαίωμα ακόμη να πάρει μέρος σε επίσημο ματς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά του λείπουν τα παιχνίδια. Άλλωστε είχε αναφέρει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όταν αποκτήθηκε, ότι θέλει περίπου δύο εβδομάδες για να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση και από τότε έχουν περάσει 15 ημέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: