Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Περάσοβιτς κατά διαιτησίας!!

Παράπονα από τη διαιτησία μετά την ήττα της Βαλένθια από τον Ολυμπιακό είχε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε και τη λάθος άμυνα των παικτών του στο κρίσιμο τρίποντο του Σπανούλη στο τέλος.

Περάσοβιτς κατά διαιτησίας
Με τη διαιτησία τα… έβαλε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά την ήττα (77-76) της Βαλένθια από τον Ολυμπιακό, με τον Κροάτη προπονητή να λέει πως όταν η ομάδα του ήταν στο +10 οι διαιτητές άλλαξαν τα κριτήρια στα σφυρίγματά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς:

«Πιστεύω πως απόψε παίξαμε το καλύτερο μας εκτός έδρας παιχνίδι την φετινή σεζόν. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα 10 πόντων δεν τα παρατήσαμε. Παίξαμε με συγκέντρωση κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι.

Ήταν πολύ σημαντικός ο Λούτσιτς που έπαιξε στην πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού. Νομίζω πως όταν είχαμε το προβάδισμα των 10 πόντων, οι διαιτητές άλλαξαν τα κριτήρια στα σφυρίγματά τους. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με επαφές και αυτό ήταν το “κλειδί”.

Στο τέλος όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ριμπάουντ ή μία άμυνα. Παίξαμε λάθος την άμυνα στο πικ εν ρολ και ο Σπανούλης έβαλε το τρίποντο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: