Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τους έπιασαν απ’ τα… κέρατα!

Η πρώτη ομάδα που απαγορεύει… εισβολή «ταύρων» στο σπίτι της έγιναν οι Σακραμέντο Κινγκς. Ενώ οι Κλίπερς έκαναν βόλτα στο Μαϊάμι, οι «βασιλιάδες» υποχρέωσαν τους Μπουλς στην πρώτη εκτός έδρας ήττα.

Τους έπιασαν απ’ τα… κέρατα
Στην πρώτη πόλη όπου οι Σικάγο Μπουλς δεν ένιωσαν… σαν στο σπίτι τους μετατράπηκε το Σακραμέντο. Εκμεταλλευόμενοι την εκ νέου απουσία των Ρόουζ και Γκασόλ, οι «βασιλιάδες» υποχρέωσαν τους «ταύρους» στην πρώτη εκτός έδρα ήττα τους.

Η ομάδα του Μάικ Μαλόουν έκανε ένα φοβερό δεύτερο δεκάλεπτο και πήρε ένα προβάδισμα που σταδιακά διεύρυνε μέχρι το τέλος. Με πρωταγωνιστή λοιπόν τον ΝτεΜάρκους Κάζινς (22 πόντοι, 14 ριμπάουντ) έφτασε σε μια ακόμα μεγάλη νίκη (103-88) μετά απ’ αυτή που είχε κάνει προ ημερών με τους Σπερς.

Πριν όμως οι Κινγκς σηκώσουν απαγορευτικό στους Μπουλς, οι Κλίπερς σήκωσαν… σκόνη με το πέρασμά τους από το Μαϊάμι. Μετά από μια εκρηκτική πρώτη περίοδο (όπου προηγήθηκε 39-15) κι αφότου η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 26 πόντους, η ομάδα του Λος Άντζελες έκανε πλάκα στους Χιτ.

Απέναντι λοιπόν σ’ έναν Κρις Μπος που πάλευε μόνος του (28 πόντοι, 7 ριμπάουντ), οι Μπλέικ Γκρίφιν (26 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Κρις Πολ (26 πόντους, 12 ασίστ) έκαναν πάρτι και οδήγησαν για πρώτη φορά φέτος σε «back to back» επικράτηση με 110-93.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: