Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μανωλόπουλος: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι για το τι θ’ αντιμετωπίσουμε»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν προετοιμασμένοι στην Πολωνία και ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν κόντρα στην Τουρόβ στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά τη νίκη των «πράσινων».

Μανωλόπουλος: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι για το τι θ’ αντιμετωπίσουμε»
Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε πως οι παίκτες έπαιξαν βάσει του πλάνου του Μαυροβούνιου τεχνικού και στάθηκε στο ότι πάντα παίζουν για να νικήσουν και το ίδιο θα κάνουν κόντρα στην Μπάγερν την επόμενη εβδομάδα και εκθείασε τους Μαυροκεφαλίδη και Γκιστ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ήρθαμε προετοιμασμένοι, παρά τα προβλήματα. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε αρκετά καλά, βάσει πλάνου, για αυτό μπορέσαμε και νικήσαμε.

Εμείς χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και προσπαθούμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Κάποια είναι πιο σημαντικά από αλλά, εμείς θα κάνουμε τα πάντα να νικήσουμε και το επόμενο ματς.

Ο Λουκάς είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά και πολύ άτυχος. Περιμέναμε να επιστρέψει στην αρχή της χρονιάς, είχε τον τραυματισμό που τον άφησε ενάμιση μήνα έξω και πλέον είναι σαν να άρχισε από την αρχή.

Εμείς στην ομάδα τον πιστεύουμε πάρα πολύ, αλλά σιγά-σιγά επανέρχεται και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια. Ο Τζέιμς όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και πόσο βοηθάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: