Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Αγραβάνης: «Βγάλαμε ενέργεια στο τέλος»

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά απέδωσε τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Βαλένθια ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Αγραβάνης: «Βγάλαμε ενέργεια στο τέλος»
Ο νεαρός διεθνής φόργουορντ τόνισε πως μια ήττα θα ήταν ένα καλό μάθημα για όλους στην ομάδα, ενόψει της συνέχειας, όμως πάλεψαν κάθε φάση στα τελευταία λεπτά, αφού είχαν επηρεαστεί από το άγχος νωρίτερα και πως είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Αναλυτικά: «Το σημερινό ματς είναι μάθημα. Είναι σημαντικό που νικήσαμε, αν και ίσως θα ήταν καλύτερα να χάναμε, γιατί θα μαθαίναμε από την εμφάνισή μας.

Δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετράει η νίκη, βγάλαμε τα ψυχικά αποθέματα που μας είχαν μείνει. Βγάλαμε ενέργεια, ειδικά στο τέλος. Παλεύαμε σε κάθε φάση σε επίθεση και άμυνα και είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις αυτά τα ματς, έστω και στον πόντο. Παίξαμε με καρδιά. Μέχρι εκείνο το σημείο που χάναμε με δέκα, ήμασταν αγχωμένοι και δεν έμπαιναν τα σουτ. Ξεκινήσαμε από την άμυνα για να βρούμε ρυθμό, έβαλε και το τρίποντο ο Σπανούλης και για αυτό νικήσαμε.

Είμαι έτοιμος όποτε χρειάζεται. Αυτό προσπάθησα να κάνω και σήμερα, έβγαλα όση ενέργεια είχα. Ευτυχώς, νικήσαμε και συνέβαλα κι εγώ.

Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, όποιος αξίζει παίζει. Στις μεγάλες ομάδες είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και είμαι χαρούμενος που υπάρχει ο Πρίντεζης, γιατί ο ανταγωνισμός μεγαλώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: