Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Σφαιρόπουλος: «Σημαντική νίκη»

Τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κράτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια.

Σφαιρόπουλος: «Σημαντική νίκη»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη (77-76) επί της Βαλένθια, ωστόσο ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» κράτησε τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του, όταν ήταν πίσω στο σκορ.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί ξέραμε πως η Βαλένθια θα έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Είχα πει και πριν από το παιχνίδι πως η Βαλένθια έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πως αδικείται από την πορεία της. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη, η οποία ήρθε με όχι τόσο καλή εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Όταν παίζεις στην έδρα σου και ξέρεις πως πρέπει να πάρεις το αποτέλεσμα, αυτό σου δημιουργεί μία έξτρα πίεση. Αυτή η πίεση σε αναγκάζει να κάνεις λάθη. Κάναμε λάθη και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Για εμένα μετράει πως οι παίκτες έδειξαν ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα».

Για να καταλήξει ο προπονητής του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας το τελευταίο δεκάλεπτο: «Είχαμε δουλέψει για ζώνη. Είχαμε ένα εκνευρισμό στην αρχή της τρίτης περιόδου. Ήταν πολύ σημαντικό το διάστημα ανάμεσα στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο. Το καλύτερο δεκάλεπτό μας αμυντικά ήταν το τέταρτο και αυτό σημαίνει πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: