Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Ψήνεται» επιστροφή Χαβίτο!

Γεμάτη από παίκτες που έχουν φορέσει την κίτρινη φανέλα είναι η μεταγραφική λίστα του Άρη, καθώς το νέο όνομα που προστέθηκε σε αυτή είναι του Φρανθίσκο Χαβίτο. Απαντάει άμεσα ο Κόκε.

«Ψήνεται» επιστροφή Χαβίτο
Τις δοκιμασμένες συνταγές και λύσεις δείχνουν να προτιμούν στον Άρη, ενώ εντείνονται οι προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας. Στη μεταγραφική λίστα υπάρχουν ήδη αρκετά ονόματα (Νέτο, Καμπάνταης, Γόγολος, Νεμπεγλέρας) ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από τον σύλλογο και όσο κυλάνε οι μέρες προστίθενται και άλλα.

Χθες έγινε γνωστό ότι υπήρξε επαφή με τον Σέρχιο Κόκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Ινδία, θα απαντήσει την επόμενη εβδομάδα στην πρόταση που του έχει γίνει. Είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς αμείβεται με 100.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ χρωστάει ακόμη στον Άρη τις 710.000 ευρώ με τις οποίες εξαγόρασε τη μεταγραφή του στο MLS το 2011.

inner

Τα φρέσκα νέα έχουν να κάνουν με τον Χαβίτο, τον οποίον προσέγγισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνοντας του πρόταση. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος στην Κέρκυρα και αυτό σίγουρα είναι υπέρ του Άρη. Πρέπει πάντως να εξετάσουν ξανά στον σύλλογο και το θέμα των ξένων, διότι υπάρχει η δυνατότητα να δηλωθούν έως τέσσερις στο φύλλο αγώνα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: