Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Focus στον Κλιχ!

Στον Ματέους Κλιχ, επικεντρώνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για ενίσχυση ενόψει Γενάρη. Επιβεβαιώνει και ο Πολωνός το ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά».

Focus στον Κλιχ
Η περίπτωση ποδοσφαιριστή με την οποία ασχολούνται πιο σοβαρά από όλες στον ΠΑΟΚ ενόψει Γενάρη είναι του Ματέους Κλιχ. Από την ΠΑΕ έχουν βγει διαψεύσεις για αρκετούς παίκτες, που παρουσιάστηκαν ως μεταγραφικοί στόχοι, όμως η κατάσταση με τον Πολωνό είναι διαφορετική. Ο ίδιος διαρρέει μέσω του διαδικτύου ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ωστόσο, επιβεβαιώνεται και από άλλες πλευρές ότι βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Θεσσαλονικιών ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ. Έχει κάνει τέσσερις καλές σεζόν, παίζοντας αρχικά στην πατρίδα του με την Κρακοβία, αλλά και για έναν χρόνο με την Τσβόλε ως δανεικός από τη νυν ομάδα του. Όμως στη φετινή σεζόν έχει ελάχιστα. Έχει τρεις συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των «λύκων» και δεν έχει αγωνιστεί στην Bundesliga.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται απίθανο να ανανεώσει και ο γερμανικός σύλλογος είναι πιθανό να συζητήσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για μέσο, που μπορεί να ανταπεξέλθει σε ικανοποιητικό βαθμό, αν του ανατεθούν αρκετές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να αμυνθεί καλά και να δημιουργήσει. Εξάλλου έναν τέτοιο παίκτη ψάχνουν στον ΠΑΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: