Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«Κανονική» ΑΕΚ με Παναθηναϊκό!

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ‘ναι φιλικό, αλλά η ΑΕΚ θα το αντιμετωπίσει σαν επίσημο. Με όλα τα όπλα της και την ενδεκάδα που έχει κλειδώσει απ’ την αρχή της σεζόν θα παρατάξει την Ένωση ο Δέλλας

Μέχρι και την Πέμπτη η ΑΕΚ προετοιμαζόταν κανονικά για παιχνίδι. Και μάλιστα δύσκολο παιχνίδι, όπως αναμενόταν αυτό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Έστω όμως κι αν δεν αγωνιστεί σε επίσημο ματς (εξαιτίας της οριστικής αναβολής των αγώνων), η «Ένωση» θ’ αντιμετωπίσει ως τέτοιο το φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Έχοντας ξεπεράσει τα αγωνιστικά προβλήματα του τελευταίου διαστήματος (πλην του γνωστού με τον Σοϊλέδη) και με τους διεθνείς να επιστρέφουν χωρίς τραυματισμούς, η «Ένωση μπορεί να παραταχθεί πλήρης στη σαββατιάτικη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Και αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει ο Τραϊανός Δέλλας, βάσει των δοκιμών που έκανε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Εκεί όπου χρησιμοποίησε την ενδεκάδα που έχει κλειδώσει απ’ το ξεκίνημα της χρονιάς και αποτελείται από τον Ανέστη στο τέρμα, τους Μπακάκη-Λαμπρόπουλο-Κολοβέτσιο-Πεταυράκη στην άμυνα, τους Κορδέρο-Ανάκογλου στα χαφ, τους Πλατέλλα-Μπαρμπόσα στα άκρα και τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού πίσω απ’ τον Αραβίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: