Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η χούντα κλονίζεται και η ξεφτίλα των... επαναστατών!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αντιδράσεις των ομάδων στην κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια!
Πάρα πολλές φορές στο παρελθόν έχω αναφερθεί στην χούντα, που ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο . Το άκουσα και σήμερα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το λέει , αλλά μεγαλύτερη επιβράβευση από το ότι ζούμε μία χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει από την επιστολή που είχε την απαίτηση ο Ολυμπιακός να υπογράψουν οι άλλες ομάδες, για να γίνει το πρωτάθλημα. Στο τέλος της επιστολής αναφέρεται:

«Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών». Δηλαδή με λίγα λόγια η Σούπερ Λίγκα έχει την απαίτηση από τις ομάδες να ……. «σκάσουν» και να μην μιλάνε όταν τις σφάζουν στο γόνατο οι διαιτητές και από τους δημοσιογράφους να κάνουν το κορόιδο και να λένε «ζήτω το ποδόσφαιρο», όταν οι Σπάθες, οι Καλογερόπουλοι και οι όμοιοί τους διαμορφώνουν αποτελέσματα στα γήπεδα.
Την επιστολή αυτή την έστειλε ο Αγραφιώτης στις ομάδες, χωρίς καμία ομάδα να έχει άλλη ενημέρωση. Ο Αγραφιώτης την έστειλε την επιστολή ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και με την σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού, που λέει ότι εκπροσωπεί. Αυτή δεν είναι η ουσία του θέματος , όμως. Σε δύο πράγματα θέλω να σταθώ για μένα. Σε ένα δυσάρεστο και ένα ευχάριστο.
Το δυσάρεστο είναι ότι αρκετοί δημοσιογράφοι δεν αντέδρασαν καν στην απαίτηση της Σούπερ Λίγκα να το βουλώσουν τα ΜΜΕ. Ο ΠΣΑΤ έβγαλε μία ανακοίνωση που με καλύπτει , αλλά εγώ μιλάω για δημοσιογράφους, που αντί να στιλιτεύσουν αυτή την απαράδεκτη επιστολή λένε κάτι αόριστα πράγματα , τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβάλι και κατηγορούν όλες τις ομάδες , που δεν μπορούν να τα βρουν. Ντροπή και ξεφτίλα για το συνάφι μας. Τίποτα άλλο…Και κυρίως από κάποιους που το παίζουν επαναστάτες και δημοκράτες πολιτικά.
Πάμε στο ευχάριστο. Το ευχάριστο είναι ότι σε αυτή την …χούντα είχαμε τα πρώτα δυνατά όχι. Ο Παναθηναϊκός , ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη δεν υπέγραψαν αυτή την επιστολή-κόλαφο, που ήθελε να βάλει φερμουάρ στα στόματα ομάδων και δημοσιογράφων. Ηταν τα πρώτα όχι στην χούντα με βούλα και με υπογραφή.
Μα θα πει κανείς δεν γίνεται το πρωτάθλημα. Ποτέ να μην ξαναρχίσει ένα πρωτάθλημα , που θα γίνονται όργια και θα σε υποχρεώνουν κάθε αγωνιστική να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα. Μπορεί να είναι κακό για όλους εμάς που έχουμε συνηθίσει το γήπεδο κάθε Σαββατοκύριακο , αλλά και αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αισθανόμαστε ότι έχουμε πιάσει πάτο και όσο περνάει ο καιρός , βλέπουμε ότι έχει και άλλο πιο κάτω.
Μπράβο στις ομάδες, που είπαν όχι στην φίμωση, από κάποιες άλλες ομάδες, που ήταν πρόθυμες να υπογράψουν την επιστολή δεν έχω καμία απαίτηση. Παραρτήματα ήταν είναι και θα είναι και θα το φωνάζουν με τις πράξεις τους!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: