Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ποιος θα σταματήσει τη Ρεάλ;

Δεν παίζεται αυτή την περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης! Η βασίλισσα σαν σε προπόνηση διέλυσε (και) την Ράγιο Βαγεκάνο με σκορ 5-1 και δεν το κουνάει απ’ την κορυφή της Primera. Έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο.

Ποιος θα σταματήσει τη Ρεάλ; (video)
Έπιασε 13άρι η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι πρωταθλητές Ευρώπης έστησαν νέο πάρτι και επικρατώντας 5-1 της Ράγιο Βαγεκάνο όχι μόνο διατηρήθηκαν στην κορυφή της Primera Division, αλλά τρέχουν σερί νικών εδώ και δύο μήνες.

Μόλις στο 9’ ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ κι έστειλε… καρδούλες, ενώ ο Ράμος με πολύ ωραίο τέρμα πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο διπλασίασε τα γκολ της βασίλισσας. Προς στιγμήν οι φιλοξενούμενοι -δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους- αντέδρασαν και μείωσαν με τον Μπουένο, που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά μέχρι εκεί!

Στο δεύτερο ξεκίνησε το show. Με τον Κρόος στο 55’ να πιάνει πανέμορφο σουτ και να βλέπει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Μπενζεμά λίγο αργότερα (59’) να βρίσκει εξίσου δίχτυα (από θέση οφσάιντ) και τον Κριστιάνο -που αποθεώθηκε πριν τη σέντρα για το χρυσό παπούτσι- να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 83’, γράφοντας το τελικό 5-1 και παράλληλα έγινε ο πρώτος που στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος σκοράρει σε δέκα σερί ματς!

Το πρόγραμμα της 11ης:

Παρασκευή (7/11)
Κόρδοβα-Λα Κορούνια 0-0

Σάββατο (8/11)
Αλμερία-Μπαρτσελόνα 1-2
(37' Μπιφουμά - 73' Νεϊμάρ, 82' Ζόρντι Άλμπα)

Χετάφε-Έλτσε 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο 5-1 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: