Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Μέξας: «Μας έλειπαν τα… μικρά πράγματα»

Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που κόστισαν στον ΚΑΟΔ την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως δήλωσε ο Κώστας Μέξας.

Μέξας: «Μας έλειπαν τα… μικρά πράγματα»
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα του ΚΑΟΔ από τον Κόροιβο, με τον προπονητή των Δραμινών να τονίζει πως οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που κόστισαν το ροζ φύλλο, ενώ στη συνέχεια δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Χάρη Μαρκόπουλο για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

«Ξέραμε πως ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς έχει αρχίσει πλέον να μπαίνει και το πρέπει. Έχουμε χάσει δύο παιχνίδια με σκληρό τρόπο και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση. Τα παιδιά είχαν δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και πίστευαν ότι μπορούσαν να έρθουν εδώ και να είναι ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά, κάτι που έδειξαν και στην πράξη. Ωστόσο, για ένα ακόμη ματς δεν είχαμε τα μικρά αυτά πράγματα που κρίνουν τα παιχνίδια, με αποκορύφωμα το ελεύθερο σουτ του Βασίλιεβιτς που έδωσε στον Κόροιβο τη νίκη. Δεν υπάρχει τύχη και ατυχία σε αυτά τα πράγματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι μετά από δύο οριακές ήττες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν μια τέτοια εμφάνιση. Ίσως θα πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί κάποιες φορές. Όταν έχουμε τον αντίπαλο σχεδόν πνιγμένο να μην χαλαρώνουμε το σχοινί. Το +9 έγινε ισοπαλία.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παιδιών. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον Χάρη Μαρκόπουλο, ο οποίος δουλεύει σκληρά, είναι εργατικός και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, παρά τα προβλήματα. Θέλει υπομονή και στήριξη απ' όλους γιατί του αξίζει. Με την προσθήκη του Ρούμπιο υπήρξε βελτίωση, καθώς με τον Ντμιτρίεφ θα χαμε άλλο ματς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο
».

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Γεωργάκης υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη. Εμείς ήρθαμε εδώ καλά προετοιμασμένοι, παίξαμε ένα αρκετά καλό και συγκροτημένο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε μέσω της καλής άμυνας και της τακτικής μας στην επίθεση να πάρουμε διαφορά εννέα πόντων. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Βασίλιεβιτς βρήκε ρυθμό, έβαλε κάποια σουτ και φτάσαμε στο τέλος όπου το σουτ του ήταν ελεύθερο και μπήκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: