Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Δεν υπάρχει… κλειδί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μόνο… κερδισμένο μπορεί να βγει το Ρέθυμνο από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Σκουρτόπουλος: «Δεν υπάρχει… κλειδί κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί και να κάνει μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι το ζητούμενο του Ρεθύμνου, σύμφωνα με όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Εμείς πάμε να παίξουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Θέλουμε να δούμε και τον βαθμό ετοιμότητας που έχουμε. Δυστυχώς θα ταξιδέψουμε με μία μεγάλη απουσία (σ.σ. Σάφτενααρ) που δεν μας επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του αγώνα όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν υπάρχει “κλειδί”. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε τα εύκολα καλάθια του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια να μπορέσουμε να επιβάλουμε ένα ρυθμό που μας βολεύει», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συμπλήρωσε:

«Όλα τα σημεία του Παναθηναϊκού είναι δυνατά. Από τα γκαρντ του εξαρτάται ο ρυθμός του αγώνα και το τι θα δούμε μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε απέναντι τους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε είτε σε γρήγορο είτε σε οργανωμένο τέμπο, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε ένα ρυθμό που μας βολεύει και να μην του αφήσουμε πολύ χώρο για να βρει γρήγορες επιθέσεις και εύκολα καλάθια».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σίνης, υπογράμμισε: «Η σημασία του αγώνα είναι ίδια όπως και σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε τον Σάφτενααρ, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Ο ρυθμός του παιχνιδιού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για την έκβαση του, όπως και τα ριμπάουντ. Όπως και να το κάνουμε ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία διαθέτει πολλά “όπλα” με πολλές δυνατότητες. Σε όλους τους τομείς είναι πλήρης. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό όσο γίνεται θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: