Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς Μακ και Ρατς ο ΠΑΟΚ!!

Χωρίς τους Ρόμπερτ Μακ και Ράζβαν Ρατς, που δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αποψινό (19:30, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και N/S 1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς Μακ και Ρατς ο ΠΑΟΚ
Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο…. Οι Ρόμπερτ Μακ και Ράζβαν Ρατς έκαναν αγώνα δρόμου, αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και έτσι αποκλείστηκαν από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το αποψινό (19:30, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και N/S 1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετα, οι Γιάννης Σκόνδρας και Δημήτρης Παπαδόπουλος ξεπέρασαν τα δικά τους προβλήματα και τέθηκαν στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Το πρωί της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ξεμούδιασμα στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, την οποία απαρτίζουν 20 παίκτες.

Αναλυτικά: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: