Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Πέντε ταχυτήτων!!

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ταχύτητα απέναντι στον Πανθρακικό και προσέφερε γκολ (5-1) και θέαμα μπροστά στον κόσμο του στο «Καραϊσκάκη» έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ!

Πέντε ταχυτήτων
Μόνο σαν υποχρέωση δεν είδε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ρυθμό, είχαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων δύο δοκάρια) και πήραν άνετη νίκη με σκορ 5-1 μπροστά στον κόσμο τους!

Έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ, αυτή τη φορά βρήκαν λύσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα, με τον Μίτσελ να βλέπει τους παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους στην ενδεκάδα να την αξιοποιούν.

Ντομίνγκεζ (36' πεν.), Μπουχαλάκης (39'), Αυλωνίτης (67'), Διαμαντάκος (84') και Μήτρογλου (90') τα γκολ των Πειραιωτών, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν από την άσπρη βούλα με τον Κάσες (79').

Πλέον περιμένουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για να δουν τη διαφορά που θα τους χωρίζει από την κορυφή, πριν από την νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Το ματς:

Περισσότερο ίσως και από μια πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο, αυτό που ήθελε να δει ο Μίτσελ απέναντι στον Πανθρακικό ήταν η αντίδραση των παικτών του σε μια κλειστή άμυνα. Κάτι που μέχρι τώρα -σε πιο δύσκολα ματς είναι αλήθεια- ήταν σημείο προβληματισμού.

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε πάντως να αγχωθεί για το πώς θα διασπάσει ο Ολυμπιακός την αντίπαλη άμυνα. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, φάνηκε όμως να λείπει το… κλικ παραπάνω που θα έφερνε και το γκολ. Εν τέλει το προβάδισμα ήρθε από την άσπρη βούλα με τον Τζάνη να «τρώει» την προσποίηση του Τσόρι και στην συνέχεια να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή.

Ο Αργεντινός ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα και λίγο αργότερα, έπειτα από φάση διαρκείας ο Μπουχαλάκης με σουτ από τα όρια της περιοχής διεύρυνε τον δείκτη του σκορ και διαμόρφωσε τις συνθήκες για ένα ήσυχο μεσημέρι για τους «ερυθρόλευκους».

Το οριζόντιο δοκάρι στέρησε ένα ακόμα γκολ πριν το ημίχρονο, στην κεφαλιά του Διαμαντάκου, ωστόσο ήταν φανερό όμως πως κι αυτό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, αφού οι παίκτες του Μίτσελ δεν έδειχναν καμία διάθεση να κατεβάσουν ταχύτητα. Και αφότου βρήκαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν να βρίσκονται συνεχώς απέναντι από τον Πασχαλάκη που έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα -για την ομάδα του- το σκορ.

inner

Ο Ντοσεβί προειδοποίησε με σουτ στο δοκάρι και ακολούθησε ντεμαράζ ευκαιριών από τον Ολυμπιακό. Ο Γιαννούλης "σημάδεψε" τον Αυλωνίτη και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο ίδιος παίκτης έδωσε την ασίστ και στο γκολ του Διαμαντάκου που σκόραρε και αυτός με το κεφάλι για να έρθει το πέμπτο γκολ από τον Μήτρογλου με κοντινή προβολή. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους ήρθε από... απερισκεψία του τελευταίου (χέρι) και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάσες.



Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί (75' Μήτρογλου), Αφελάι (56' Φουστέρ), Ντομίνγκες (69' Ντουρμάζ), Διαμαντάκος.

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες, Σερφά (46' Τσουμάνης), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος (60' Μεχία), Αράμπα (80' Λίτσκας), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: