Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα ανακάμψουμε»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης πιστεύει ότι ο Εργοτέλης θα βρει τον δρόμο του και τόνισε μετά το ματς με τη Βέροια ότι χρειάζεται υπομονή. «Θέλει πολύ συζήτηση το πέναλτι», σχολίασε.

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα ανακάμψουμε»
Δύναμη, πάθος και καθαρό μυαλό είχε ο Εργοτέλης κόντρα στη Βέροια και επισήμανε ότι ο αντίπαλος απείλησε μέσω στημένων φάσεων. Ο 46χρονος τεχνικός φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια και ανέφερε ότι χρειάζεται υπομονή. Επιπλέον, έδειξε ότι χωράει συζήτηση η φάση του 60ου λεπτού, όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

«Έγινε πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες, με πολλές φάσεις και γκολ. Νομίζω ότι ο κόσμος που το παρακολούθησε έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε την πρώτη νίκη στο Παγκρήτιο που θα μας έδινε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είχαμε δύναμη, πάθος, και καθαρό μυαλό. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλύτερα, παρά το γεγονός ότι η Βέροια έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ότι έκανε το έκανε από στημένες φάσεις. Προηγηθήκαμε δύο φορές ενώ και μετά την ισοφάριση αντιδράσαμε, δείχνοντας γενικά καλή εικόνα. Υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση και πίκρα για το αποτέλεσμα καθώς δεν δικαιωθήκαμε. Πιστεύω ότι σημείο «κλειδί» του αγώνα ήταν η κεφαλιά του Γιουσούφ στο δοκάρι στο 55’. Αν γινόταν το 3 – 1 σ’ εκείνο το σημείο τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για την αντίπαλο μας. Επίσης το πέναλτι της Βέροιας θέλει πολλή συζήτηση. Δεν χρειάζεται να υπάρχει απογοήτευση γιατί γίνεται καλή προσπάθεια. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερους βαθμούς. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και δύο εβδομάδες που θα δουλέψουμε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μίλησε για:

-τη συνέχεια της ομάδας του:
«Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να έρθει αν δεν πιάσουμε καλή απόδοση. Εύχομαι κάποτε να γίνουμε μια ομάδα που χωρίς να παίζει καλά θα παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Μ’ αυτή τη φιλοσοφία θα πάμε καλά. Θέλει υπομονή και επιμονή για να ανακάμψουμε βαθμολογικά. Είμαι αισιόδοξος».

-το αποτέλεσμα:

«Όλοι μας είμαστε πικραμένοι. Δε μπορούμε να αλλάξουμε όμως το αποτέλεσμα. Με την καλή λειτουργία μας σαν ομάδα, και με την πίστη θα έρθουν τα αποτελέσματα που είναι το καλύτερο φάρμακο. Η Βέροια εκτός από τη φάση του Μπεν είχε ακόμα δύο φάσεις, σε αντίθεση με μας που κάναμε επτά κλασσικές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Μιλάω για κλασσικές ευκαιρίες όχι απλά τελικές προσπάθειες».

-την αγωνιστική φιλοσοφία του Εργοτέλη:

«Ξέρουμε ότι δεχόμαστε το εύκολο γκολ, γι’ αυτό προσπαθήσαμε να «τελειώσουμε» τον αντίπαλο. Είχαμε τις ευκαιρίες και θέλαμε να «κλειδώσουμε» το ματς. Έχοντας ένα γκολ διαφορά δεν έχεις τη βεβαιότητα ότι μπορείς να κρατήσεις το αποτέλεσμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν εστιάσαμε και στην αμυντική μας λειτουργία καθώς και εκεί πήγαμε αρκετά καλά».

-το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης:

«Δεν θέλω να μπαίνω σ’ αυτή τη διαδικασία. Όλα τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Μ’ αυτά θα δουλέψουμε. Όταν θα έρθει ο χρόνος θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: