Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της Βέροιας χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία μεταξύ της ομάδας του και του Εργοτέλη. «Δείξαμε ότι δεν έχουμε ισορροπία», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

Γκρανέρο: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»
Το ματς του Εργοτέλη με την Βέροια ήταν χορταστικό, καθώς είχε τέσσερα γκολ, αρκετές χαμένες ευκαιρίες και πολύ καλό ρυθμό και ο Χοσέ Γκρανέρο χαρακτήρισε δίκαιο το 2-2. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» απέφυγε να μιλήσει για διαιτησία, ενώ η ομάδα του ισοφάρισε στο 61’ με αμφισβητούμενο πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Μπεν. Επιπλέον, μίλησε για τη… διαφορά ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα της ομάδας του.

«Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Σε ορισμένες περιπτώσεις φαινόταν ότι τον έλεγχο τον είχε ο Εργοτέλης, σε ορισμένες άλλες ότι τον είχε η Βέροια. Ματς που μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής πιστεύεις ότι κάτι μπορεί να γίνει. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και μίλησε για:

-την επίθεση και την άμυνα της Βέροιας: «Ειδικά σήμερα φάνηκε ότι δεν έχουμε ισορροπία. Πριν το γκολ του Εργοτέλη είχαμε βρεθεί κοντά στο να ανοίξουμε το σκορ αλλά λίγο μετά έγινε το 1 - 0. Μετά το 2 - 1 και την αλλαγή του Γεωργιάδη ρισκάραμε περισσότερο όμως δεν είχαμε άλλη επιλογή και έτσι ήρθε η ισοφάριση».

-τη διαιτησία: «Δεν έχω κάνει ποτέ σχόλιο για τη διαιτησία κι αυτό θα το σεβαστώ και σήμερα».

-τον Εργοτέλη: «Έχω θετική άποψη και την εξέφρασα και στον προπονητή του Εργοτέλη. Του έδωσα συγχαρητήρια για την ομάδα του, και πιστεύω ότι αν συνεχίσει σ' αυτό το επίπεδο θα μείνει στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: