Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Με όπλο το… κάστρο του!!

Το νικηφόρο σερί του στην Τούμπα θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ, στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πώς σκοπεύει να παρατάξει τους Θεσσαλονικείς ο Αναστασιάδης.

Με όπλο το… κάστρο του
Το «οχτώ στα οχτώ» επιθυμεί να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα, έχοντας ως στόχο να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να αυξήσουν τη διαφορά τους με το «τριφύλλι».

Ωστόσο, τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι αρκετά, αφού καλείται να διαχειριστεί την κόπωση των παικτών του και να καλύψει τις σημαντικές απουσίες του Ρατς και του Μακ.

Με βάση αυτό ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε η ομάδα του να πάρει μία ακόμη σημαντική νίκη και να δείξει ότι υπάρχουν πιθανότητες πετύχει έναν στόχο που κανείς στην αρχή της σεζόν δεν τολμούσε να θέσει, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικάς και Σπουρόπουλος. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με τους Κάτσε και Τζανδάρη εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μάρτενς, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα το πρωί.

Προϊστορία

Μόλις μία ήττα μετράει ο ΠΑΟΚ στους πέντε τελευταίους αγώνες που έχει υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα, η οποία ήταν στις 30 Οκτωβρίου (με σκορ 1-3). Συνολικά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 34 νίκες, 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και 18 έχουν κερδίσει οι «πράσινοι».

Τα τελευταία πέντε ματς

17/05/2014 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-0
06/10/2013 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1
17/03/2013 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0
10/05/2012 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-0
30/10/2011 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: