Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Αθανασιάδης: «Ο κόσμος θα διώξει την κούραση με Παναθηναϊκό»


Σε καλή κατάσταση θεωρεί ο Στέφανος Αθανασιάδης θεωρεί ότι είναι ο ΠΑΟΚ και τόνισε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι ο κόσμος θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Αθανασιάδης: «Ο κόσμος θα διώξει την κούραση με Παναθηναϊκό»
Διαφορετικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ από τα άλλα χαρακτήρισε αυτό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο 26χρονος επιθετικός παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 9ης αγωνιστικής της Super League και μίλησε κατά βάση για το προσεχές ματς, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν βγάζουν πρωταθλητή τέτοια παιχνίδια. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κούραση και την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος.

inner

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον Παναθηναϊκό: «H ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πανηγυρίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα δίνει τεστ αλλά το ματς είναι με τον Παναθηναϊκό που είναι μία καλή και δύσκολη ομάδα θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο εμείς θέλουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε πολύ, τη νίκη».

-την κούραση: «Υπάρχει η κούραση. Σε αυτά τα παιχνίδι το ξεχνάς όμως αυτό, μπαίνεις στο γήπεδο και δίνεις ό,τι σου έχει μείνει για να βγεις νικητής».

-το αν υπάρχει στο μυαλό των παικτών ο τελικός Κυπέλλου (4-1): «Σίγουρα το σκεφτόμαστε τον τελικό. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση, όμως, το αυριανό παιχνίδι. Δεν θέλουμε να αγχωνόμαστε».

-το αν βγαίνει πρωταθλητής από αυτά τα ματς: «Πιστεύω τον πρωταθλητή τον βγάζουν τα παιχνίδια εκτός Τούμπας, είναι άλλωστε κάτι που έχω πει και εγώ πιο παλιά. Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τα προηγούμενα αποτελέσματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό».

-το αν αγχώνει τους παίκτες η γεμάτη Τούμπα: «Καθόλου άγχος δε μας προσθέτει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα θα βοηθήσει τους παίκτες με την παρουσία του, θα διώξει την κούραση και μακάρι να πανηγυρίσουμε τη νίκη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα του δώσουμε χαρά».

-το αν βλέπει το αυριανό παιχνίδι ως μία προσωπική κόντρα με τον… Μάρκους Μπεργκ: Δεν το βλέπω έτσι, μακάρι η ομάδα να κερδίσει. Σε κάθε παιχνίδι δίνω ό,τι έχω για να φτάσει η ομάδα στις νίκες.

-τις διαφορές του φετινού Παναθηναϊκού με τον περυσινό: Εμείς κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα. Θα αναλύσουμε τον Παναθηναϊκό, θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής και να πάρουμε τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: