Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Είδε Νίκολιτς και όχι μόνο!!

Τον Νεμάνια Νίκολιτς παρακολούθησε από κοντά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φαίνεται πως εστίασε την προσοχή του σε άλλες δύο με τρεις ακόμη περιπτώσεις.

Είδε Νίκολιτς και όχι μόνο
Ο Νεμάνια Νίκολιτς ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ταξίδεψε στην Ουγγαρία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είδε τον Ούγγρο φορ της Φέχερβαρ στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κεσκεμέτι, αλλά ο 28χρονος άσος δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ωστόσο, από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε φάνηκε πως πρόκειται για έναν ικανό επιθετικό που θα μπορούσε να βοηθήσει την «Ένωση». Από την πλευρά του, ο Σέρβος παράγοντας θα ενημερώσει τον Τραϊανό Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, χωρίς να αποκλείεται κι άλλο ταξίδι για να τον «τσεκάρει» άλλη μία φορά.

Ωστόσο, η δουλειά του Μιλοβάνοβιτς δεν σταμάτησε στο σκάουτινγκ του Νίκολιτς, καθώς παρακολούθησε και την αναμέτρηση της Ντέμπρετσεν με την Ντουναϊβάρος.

Ο βασικός στόχος ήταν ο αμυντικός μέσος των γηπεδούχων, Γιόζεφ Βάργκας. Ο 26χρονος άσος, μέχρι στιγμής μετράει 11 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 2 φορές και είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του, στη μέτρια πορεία που πραγματοποιεί τη φετινή περίοδο.

Επίσης, ο Σέρβος είχε στραμμένη την προσοχή του και στον αριστερό αμυντικό της Ντέμπρετσεν, Μίχαλι Κορχούτ, καθώς για τον 25χρονο παίκτη υπάρχουν εξαιρετικές συστάσεις και η περίπτωσή του θα μπορούσε να απασχολήσει τον Γενάρη ανάλογα με την κατάσταση του Άρη Σοϊλέδη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παραμένει στην Ουγγαρία, αφού σήμερα θα δει τον αγώνα της Χάλαντας με τη ΜΤΚ, τσεκάροντας έναν παίκτη από την κάθε ομάδα. Από τους γηπεδούχους έχει προταθεί ο 22χρονος αμυντικός χαφ, Μαρκ Γιάγκοντιτς, ενώ από τους φιλοξενούμε- νους, ο 22χρονος εξτρέμ, Αντράς Ραντό, ο οποίος την περσινή σεζόν σκόραρε 14 γκολ, σε 22 ματς, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: