Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Διευκρινίσεις για το ντέρμπι!!

Δείτε παρακάτω κάποιες διευκρινίσεις για το αυριανό παιχνίδι (09/11) του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, όπως τα παρουσιάζει από την επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που θα παραβρεθεί στο γήπεδο για τον αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΟ την Κυριακή 9/11 στις 19:30, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει τα εξής:
– Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00, ενώ από εκείνη την ώρα και ως την έναρξη του ματς θα είναι κλειστές οι οδοίΚλεάνθους και Μικράς Ασίας περιμετρικά του γηπέδου. Από τις 17:15 ως τις 18:00 δε θα μπορούν οι φίλαθλοι να εισέρχονται στις θύρες VIP,1,2,3, στο κεντρικό εκδοτήριο και στην μπουτίκ λόγω των φραγμών της αστυνομίας στις οδούς Κλεανθους και Μικρας Ασίας (ως την ασφαλή άφιξη των αποστολών). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια εκείνο το διαστημα απο το εκδοτήριο της θύρας 4 ενω θα μπορούν να εισέρχονται κανονικα στις υπόλοιπες θύρες.
-Τα εναπομείναντα 5000 εισιτήρια της αναμέτρησης θα πωλούνται στο εκδοτήριο μπροστά από την μπουτίκ (09:00 – έναρξη αγώνα) και στο εκδοτήριο της Θύρας 4 (15:00-έναρξη αγώνα)
– Οι φίλαθλοι υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους ταυτότητα/διαβατήριο/δίπλωμα αυτοκινήτου ή οποιοδήποτεαποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ακόμα και σε φωτοτυπία) καθώς ενδέχεται να τους ζητηθεί κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος (απώλεια κάρτας διαρκείας, πρόβλημα εκτύπωσης εισιτηρίου αγορασμένου από το ίντερνετ, παραλαβή πρόσκλησης ή διαπίστευσης κ.ο.κ.) διαφορετικά δε θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Να σημειωθεί πως ειναι απαραίτητο να έχουν το αποδεικτικό έγγραφο ταυτοπροσωπιας του ονοματος που αναγράφεται στο εισιτήριο.
– Το πάρκινγκ για τους κατόχους εισιτηρίου VIP θα λειτουργήσει στο σχολείο στην οδό Κλεάνθους.
Η αυριανή αναμέτρηση είναι κρίσιμη για την ομάδα μας και την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να συνεχίσουν να παραδίδουν μαθήματα οπαδικής υποστήριξης χωρίς ακρότητες και ενέργειες που θα δώσουν το παραμικρό δικαίωμα για τιμωρία της ομάδας ή της έδρας μας. Η χρύση πυρσών, κροτίδων,βεγγαλικών και συσκευών λέιζερ απαγορεύονται κατηγορηματικά. Όλοι μαζί θα διατηρήσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: