Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Γρηγορίου: «Ο,τι χειρότερο τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή»

Στα δυο γρήγορα γκολ που δέχτηκαν οι παίκτες του απέδωσε την ήττα της Κέρκυρας από τον Παναιτωλικό ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Γρηγορίου: «Ο,τι χειρότερο τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή»
Ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε πως οι παίκτες του ήθελαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και πιστεύει πως η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες θα βοηθήσει την ομάδα να ανασυνταχθεί και πως χρειάζεται δουλειά για να εξασφαλιστεί η παραμονή.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από εξαιρετική εμφάνιση και είναι μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς δύο γκολ, κάτι που είναι ό,τι χειρότερο για εντός έδρας παιχνίδι. Οι παίκτες επηρεάστηκαν ψυχολογικά.

Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως η πρώτη διακοπή μας επηρέασε αρνητικά και ελπίζω η δεύτερη διακοπή να μας βοηθήσει. Να ανασυνταχθούμε. Να επιστρέψουν οι τραυματίες που μας έλειψαν. Ο δρόμος είναι μακρύς. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος και είναι η παραμονή. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: