Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

«Θα γίνει μάχη για τον Κάμπελ»

Το μέλλον του Κάμπελ εκτός από τον ελληνικό και τον αγγλικό Τύπο απασχολεί και τα Μέσα της Ιταλίας, τα οποία υποστηρίζουν ότι «θα γίνει πραγματική μάχη» για την απόκτηση του Κοσταρικανού εξτρέμ.

«Θα γίνει μάχη για τον Κάμπελ»
Όσο περνούν οι μέρες πληθαίνουν οι σύλλογοι που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό στον Ολυμπιακό σκάφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση (πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού) του Κοσταρικανού εξτρέμ.

Εκτός όμως από τους Πειραιώτες, υπήρξαν δημοσιεύματα που θέλουν την Ίντερ να παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του διεθνούς άσου. Αλλά δεν είναι η μόνη…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Milan Live, «το Ιανουάριο θα γίνει πραγματική μάχη, καθώς εκτός από τους “ροσονέρι” (Μίλαν), στον ανταγωνισμό θα μπει η Ίντερ. Επίσης, ο παίκτης δέχεται ισχυρές πιέσεις από τον Ολυμπιακό, που ευχαρίστως θα τον αποκτούσε μετά τον περσινό δανεισμό του. Τέλος, υπάρχει και η Γαλατασαράι».

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους επαφές για να αποκτήσουν τον Κάμπελ, αλλά – αν και η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη – είναι θετικό το γεγονός ότι ο παίκτης το καλοκαίρι υποστήριζε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στους πρωταθλητές Ελλάδας, εφόσον επρόκειτο να δοθεί ξανά δανεικός σε κάποιον σύλλογο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: