Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Συναγερμός στο «5»


Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για τη γραμμή των ψηλών, καθώς ο Μαυροκεφαλίδης είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ο Μπατίστα αποτελεί ερωτηματικό εν όψει Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Συναγερμός στο «5»
Στη χειρότερη χρονική στιγμή επέστρεψε η κακοδαιμονία των τραυματισμών για τον Παναθηναϊκό. Στα εκτός έδρας παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη και την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί ουσιαστικά η κατάταξη των «πράσινων» στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκας, αλλά κινδυνεύουν να παραταχθούν με ελλείψεις.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποχώρησε με ενοχλήσεις στο προσαγωγούς μόλις μετά από 69 δευτερόλεπτα στον αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και σήμερα θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Πάντως επί της παρούσης είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Πόλης, τη στιγμή που ο Εστέμπαν Μπατίστα αποτελεί επίσης ερωτηματικό λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει εδώ και μια εβδομάδα στη γάμπα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, οι «πράσινοι» να ταξιδέψουν στην Τουρκία χωρίς τους δύο σέντερ τους και οι διαθέσιμες λύσεις για τη front line να περιοριστούν στους Ράιτ, Γκιστ και Φώτση, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να καταφεύγει σε πιο χαμηλά σχήματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: