Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Αποστολή εις διπλούν!

Έτοιμος για τα δύο επόμενα ματς της Σούπερ Λίγκας κόντρα σε Πανθρακικό και Βέροια είναι ο Πλατανιάς, αφού ανακοίνωσε την αποστολή για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Αποστολή εις διπλούν
Ο Γιάννης Χριστόπουλος συμπεριέλαβε 24 παίκτες για το ματς της έκτης εξ αναβολής αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη και της 13ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο.

Ο τεχνικός των Χανιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει για τα δύο αυτά ματς τους Νέπλιακ, Γουνδουλάκη, Σέχου για διάφορους λόγους τον καθένα.

Έτσι, μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στο Μάλεμε, ο κ. Χριστόπουλος επέλεξε τους 24 εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη και Φιγκέιρα.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για την Αθήνα και με τον ίδιο τρόπο για την Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά, θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης.

Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, η αποστολή θα διανυκτερεύσει την Τετάρτη και την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Ροδόπης, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βέροια.

Στα Χανιά, η αποστολή θα επιστρέψει την ερχόμενη Κυριακή, μέσω Θεσσαλονίκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: