Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Ούτε που σκεφτόμαστε τη λέξη τρένο» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αήττητη πορεία του Ηρακλή: «Μυστικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει σωστή διαχείριση. Εμείς διαχειριζόμαστε σωστά την κατάσταση. Όταν μια ομάδα έχει την σεμνότητα που υπάρχει, μπορεί να γίνει σωστή δουλειά. Εμείς είμαστε τρένο, αλλά είμαστε δεύτεροι. Δεν θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε την λέξη τρένο. Μέσα μου όταν ακούω αυτόν τον χαρακτηρισμό, νιώθω ικανοποίηση. Αλλά σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να κοιτάμε την κάθε ομάδα ξεχωριστά».

Για την αντίδραση της ομάδας του σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα: «Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο και νομίζει πως θα κερδίζει πάντα, βρίσκεται σε λάθος κλάδο. Είμαστε προετοιμασμένοι, στις δύσκολες μέρες που θα έρθουν, να διαχειριστούμε την κατάσταση».

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα άρχισε να ξεχωρίζει. Υπάρχουν ομάδες που πάνε ψηλά και άλλες ομάδες που πάνε χαμηλά. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που χαρακτηρίζονται ως φαβορί, ωστόσο υπάρχουν και άλλα σωματεία που είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμες δυνάμεις».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Ηρακλή: «Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές εντυπώσεων. Θέλουμε μια μεταγραφή, η οποία να έχει ουσία και εν συνεχεία να θέσουμε βάσεις για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος».

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Παύλου Μυροφορίδη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: