Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν κρίνει τον τίτλο το αποτέλεσμα του ντέρμπι» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου και έδωσε τις εκτιμήσεις του για το προσεχές ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό ματς της ομάδας του με τους «ερυθρολεύκους»: «Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως δεν ήταν τόσο καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς με τους Ντομίνγκεζ και Φορτούνη. Εμείς μετά το δεύτερο γκολ, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στο ματς της Τετάρτης που είναι κομβικό για εμάς και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το ματς. Δεν θα ασχοληθώ με την διαιτησία, δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου, είναι κόντρα στην φιλοσοφία μου. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι».

Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:  «Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα που είχε από την Ατλέτικο θα πρέπει να δει σοβαρά το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον και μακάρι να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν κρίνει τον τίτλο, αλλά ο νικητής θα έχει ένα μεγάλο αβαντάζ. Έχω την εντύπωση πως ο Ολυμπιακός έχει ένα αβαντάζ λόγω της ποιότητας των παικτών και η πίεση από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά θα είναι μεγάλη. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη. Το ζήτημα είναι στο δύσμοιρο αυτό Ελληνικό ποδόσφαιρο, όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι να το κάνουμε λίγο καλύτερο. Πιστεύω πως θα δούμε ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα διαφημίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μιχάλη Γρηγορίου στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: