Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Εκείνοι… τη δουλειά τους!!

Δεν επηρεάζεται η έναρξη εργασιών για την «Αγια-Σοφιά» από την προσφυγή πολιτών στο ΣτΕ, που θα εκδικαστεί στις 6 Μαρτίου, λένε στην ΑΕΚ.

Εκείνοι… τη δουλειά τους
Η είδηση του ορισμού για την εκδίκαση της προσφυγής που έκαναν 17 πολίτες στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις 6 Μαρτίου δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, από τη στιγμή που εξασφαλιστεί η άδεια οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα μπουν οι μπουλντόζες και θα αρχίσουν κανονικά τα έργα.

Οι 17 πολίτες προσφεύγουν κατά του Υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) για το ρυθμιστικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την «Αγια-Σοφιά», αλλά οι άνθρωποι της «Ένωσης» εμφανίζονται καθησυχαστικοί καθώς δεν υπάρχει ανασταλτικός χαρακτήρας στην κίνηση των πολιτών.

Εκείνο που φαίνεται να τους απασχολεί περισσότερο είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα της έγκρισης της υψομετρικής μελέτης σε επαφή με το Δήμο, προκειμένου να συμπληρωθεί και το τελευταίο κομμάτι του παζλ για την οικοδομική άδεια.

Ταυτόχρονα, η «Δικέφαλος 1924» περιμένει να παραλάβει το ακριβές κείμενο της προσφυγής και αναμένεται να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση, ενώ θα προετοιμαστεί το έδαφος για να αντικρουστούν όλα τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς και όλα τα έγγραφα που θωρακίζουν νομικά το έργο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: