Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Πάει Κούτσα ο Τζέιμς!!

Πολύ κοντά στο να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο Μάικ Τζέιμς του Κολοσσού Ρόδου, καθώς είναι μία… ανάσα από τη Λαμποράλ Κούτσα!

Πάει Κούτσα ο Τζέιμς!
Μόλις οκτώ αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κολοσσού ήταν αρκετές για να κάνει… όνομα στην Ευρώπη ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Ρόδου, με αποτέλεσμα η Λαμποράλ Κούτσα να κινηθεί για την απόκτησή του!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτή έγινε δεκτή από τους «θαλασσί».

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Κολοσσού κάνουν την ύστατη προσπάθεια, ώστε ο Τζέιμς να μην φύγει αμέσως και να αγωνιστεί το προσεχές Σάββατο (6/12) κόντρα στα Τρίκαλα στο «Βενετόκλειο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζέιμς θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους, ενώ τη σεζόν 2015/16 αναμένεται να εισπράξει κοντά στα 250.000 δολάρια.

Στους οκτώ αγώνες που είχε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Αμερικανός γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 21 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: