Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τα διλήμματα του Μίτσελ!!

Θέση στο «κλασικό» σχήμα του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό διεκδικούν νέα πρόσωπα εν όψει ΠΑΟΚ. Ποια είναι αυτά. Καμία βιασύνη για Μιλιβόγεβιτς.

Τα διλήμματα του Μίτσελ
Ο Μίτσελ δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις σκέψεις του για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στον εξ αναβολής αγώνα για την έκτη αγωνιστική. Ωστόσο είναι αλήθεια πως η καλή παρουσία κάποιων παικτών στην Κέρκυρα τον έβαλε σε σκέψεις.

Δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει το σχήμα με τρεις χαφ στον άξονα και θυσιάζοντας πιθανότατα τον Εντινγκά να βρει θέση στο βασικό σχήμα ο Φουστέρ, δίχως να αποκλείονται και οι λύσεις των Φορτούνη ή Κασάμι.

Στην άμυνα παρά τη νέα καλή εμφάνιση του Αυλωνίτη και τη σταδιακή άνοδο του Σιόβα φαβορί έχει το δίδυμο Αμπιντάλ-Μποτία, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η θέση του σέντερ φορ, αφού ο Μπενίτες έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και «κοντράρεται» με τον Μήτρογλου.

Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Αφελάι και Τσόρι.

Τα είπε με οργανωμένους, ίσως πάει Ρέντη

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων είχε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητώντας να έχουν κόσμια συμπεριφορά στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι πιθανό σήμερα ή αύριο να μεταβεί στου Ρέντη για να μιλήσει και στην ομάδα.

Έχει χρόνο…

Παρά τα όσα λέγονται στο Βέλγιο περί άμεσης κατάληξης στην υπόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, από τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να προκύπτει τέτοια… πρεμούρα και λένε πως έχουν δυνατότητα μέχρι τις 10 Μαρτίου να ενεργοποιήσουν τη σχετική οψιόν. Όσο για τον Σάσα Κλιέσταν, που επίσης ανήκει στην Άντερλεχτ και κυκλοφορούν σενάρια για τον Ολυμπιακό, από πλευράς «ερυθρόλευκων» δεν προκύπτει από κάπου ενδιαφέρον για μέσο. Τα δεδομένα θα αλλάξουν περισσότερο αν υπάρξει πώληση παίκτη (υπάρχουν σενάρια από Ιταλία για τον Παϊτίμ Κασάμι) και λιγότερο λόγω της απουσίας του Ντελβίν Εντινγκά για το Κόπα Άφρικα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: